Hvordan fikse Rust Holes

Rust flekker på en bil er skjemmende, og kan gjøre selv en bil med en ellers dyre kroppen make virke billig og lite tiltrekkende. De svake punkter kan også spre seg og vokse hvis ikke tendens til. En enkel glassfiber patch er den beste metoden for å fikse et hull, og kan gjennomføres med minimal auto kompetanse.

Bruksanvisning

1 Fjern rustne del med metallsaks, og male tilbake to inches fra et punkt som var rustet med vinkelsliperen.

2 Sand den delen du brukt på vinkelsliperen, før du holder utløser filmen opp til det og spore omrisset av slipes området.

3 Klipp to stykker av glassfiber. Det første stykket skal være i form spores, bare en tomme mindre på alle sider, slik at du med en én-tommers grensen mellom brikken og omrisset hvis lagt oppå beskyttelsesfilmen. Det andre stykket skal være en tomme mindre enn det stykke på samme måte.

4 Påfør et lag med filler til utgivelsen film, stort nok til å dekke reparasjonsområdet, og plasser den mindre ark av glassfiber i sentrum.

5 Påfør et andre lag av filler, og sentrere større stykke av glassfiber.

6 Påfør arket til bilen, med utgivelsen papir vendt ut, og bruke sprederen for å sikre at programmet er glatt. La den tørke før peeling bort utgivelsen papir.

7 Sand søknaden forsiktig til det er riktig formet for å matche bilen.

8 Påfør et lag med toppstrøk med sprederen og la tørke før sliping for å matche formen på bilen.

9 Prime stedet til tilfredshet, og male fargen på bilens maling jobb en gang tørr.