Hvordan fikse meg våt iTouch

Med mobile elektroniske lydenheter som iTouch bli allestedsnærværende, satsene for ulykker med disse enhetene opplever vann stadig øke. Det er noen flere skremmende øyeblikk i en audiofil dag enn det øyeblikket han innser at han slo sin iTouch av vasken, og det har begynt sin reise inn i toalettet. Hvis du er villig til å hente iTouch ut av kommode, merk disse få tiltak for å øke sjansene for at det å overleve.

Bruksanvisning

1 Slå iTouch av. Ved realisering at din iTouch er våt, slå av enheten helt. Vann i seg selv er ikke umiddelbart skadelig for iTouch, men kombinert med strøm, kan delikat kretser være umiddelbart og ødelegges.

2 Twist og slå din iTouch, forsiktig riste den før du har fjernet så mye vann som mulig. Du trenger ikke å riste det før sin knusktørr, men du ønsker ikke store mengder vann fortsatt fanget inne i saken eller bak glass. Etter noen minutter bør du være i stand til å riste ut nok vann slik at ikke mer enn en dråpe eller to kommer ut, uansett hvilken retning du vipper iTouch.

3 Plasser iTouch i en bolle, dekk til og omslutter den med tørr ris. Instant ris fungerer best som den har vært helt dehydrert. Risen transporterer fuktigheten ut av iTouch, absorbere og holde på vann som forblir fanget inne i enheten. La iTouch i bollen i minst tjuefire timer, og ideelt trettiseks til førtiåtte timer. Hver åtte til ti timer, snu iTouch i bollen og sett den i en litt annen retning. Du ønsker å eliminere eventuelle flekker for vann å forbli fanget.

4 Fjern iTouch fra bolle med ris etter at den har brukt den foreskrevne mengde tid tørking. Gi den et par shakes, og snu den rundt i hendene et par ganger. Pass på at ingen vann lekker ut. Hvis det ser ut til å ha tørket ut, forsøke å slå på enheten. Hvis den slår seg på og funksjoner, er du i business. Hvis den ikke gjør det, fortsetter du til trinn 5.

5 Slå av iTouch gang. Hvis det ikke starte opp etter sin ris bad, det er en endelig verktøy i ditt arsenal. Bruk hårføner for å varme opp iTouch forsiktig. Dette kan tørke opp eventuelle gjenværende fuktighet i enheten, og forhåpentligvis ta med lydspiller tilbake til livet. Siden batteriet forblir i iTouch, være forsiktig når du bruker hårføner. Ikke la det gjelder den iTouch å bli varmt å ta på, som det interne batteriet kan sprekke og forårsake skade, eller i det minste, ødelegge enheten.

Hint

  • Lengre er bedre når det kommer til hvor mye tid du vente med å starte opp din iTouch.
  • Vær forsiktig når du bruker hårføner for å varme iTouch. Batteriene inne bærbar elektronikk kan sprekke energisk.