Hvordan fikse en iPhone 3GS som var koblet til et 3G LCD og Nå bakgrunnsbelysning Short

Hvordan fikse en iPhone 3GS som var koblet til et 3G LCD og Nå bakgrunnsbelysning Short


Selv om det er fristende å bytte ut deler fra en eldre iPhone 3G å reparere 3GS, kan det faktisk ha negative effekter på telefonen. For eksempel, hvis du installerer en 3G LCD-berøringsskjerm i din 3GS telefonen, bakgrunnsbelysningen kan kortslutte, som vil gjengi berøringsskjermen ubrukelig. Fikse dette problemet betyr å erstatte den kortsluttet ut 3G LCD-skjerm med en 3GS skjerm. Heldigvis kan du kjøpe en 3GS skjerm fra en rekke nettbutikker.

Bruksanvisning

1 Slå av iPhone. Sett inn en binders eller den medfølgende SIM-kortet flytting verktøyet inn i utløserhullet på SIM-kortskuffen ligger på oversiden av telefonen. Trekk SIM-kortskuffen ut av sporet og ta ut kortet fra telefonen.

2 Fjern de to presisjon store Phillips skruer på undersiden av telefonen på hver side av dataporten. Plasser en industriell-grade sugekopp på berøringsskjermen overflate. Trykk ned på sugekoppen slik at den griper skjermens overflate.

3 Dra rett opp på sugekoppen for å skille LCD-berøringsskjerm fra telefonens bakpanel. Vipp skjermen bort fra telefonen. Fjern berøringsskjermen fra telefonen helt. Plasser skjermen med forsiden ned på et flatt underlag.

4 Finn den svarte kabelen merket med en rød 1. Dette er den kabelen som forbinder LCD til iPhone hovedkretskortet. Koble kabelen fra kontakten på hovedkortet. Dette frigjør frontberøringspanelet fra resten av iPhone.

5 Fjern de tre Phillips-skruer fra hver side av LCD-berøringsskjerm-modulen. Løft den dårlige skjermen ut av berøringsskjermen rammen og sett den til side.

6 Reversere denne fremgangsmåten for å installere erstatning LCD-berøringsskjerm.

Hint

  • Pass på at du ikke gjør samme feil to ganger ved å bestille riktig iPhone 3GS berøringsskjerm erstatning. De fleste smarttelefon deler forhandlere har sine berøringsskjermer katalogisert av delenummer. Delenummeret for 3GS skjermen er IP-2321.
  • Skifte iPhone 3GS-skjermen kan annullere produsentens garanti