Hvordan fikse døde piksler på en JVC Mini videokamera

Hvordan fikse døde piksler på en JVC Mini videokamera


Når du ser opp videoinnhold fra JVC mini-videokamera, kan du merke en liten, hvit prikk på samme sted på alle skuddene registrert. Dette er kjent som en død piksel. Av og piksler dø ut på elektronikk, og etterlater et tomrom plass. Disse pikslene er vanligvis vanskelig å se, og ofte, med mindre du peke det ut, er betrakteren ikke kommer til å få øye på det (selv når den er sett det er vanskelig ikke å se døde piksler). Det finnes noen måter å omgå dette, og muligens løse problemet, selv om det kan være best å bare la de døde pixel gå.

Bruksanvisning

1 Slå av JVC mini-videokamera, la den være av i noen minutter, og slå videokameraet på igjen. Det er mulig pikselen er bare frosset og ikke død. Av og piksler låse opp og ikke ta opp ordentlig. Men hvis dette ikke løser problemet du vet du har en død piksel.

2 Last opp videoinnholdet i video editor. Hvis du har en høyere-end editor (som Avid, Final Cut og enkelte Pinnacle Systems) du er i stand til å beskjære og zoome inn i bildet. Hvis død piksel er nær kanten av den innspilte faget mater velg "Crop" alternativet, og deretter zoome inn bildet til den døde pikselen er ikke lenger sett. Videoen kommer til å virke litt kornete, men det fjerner pixel fra opptakene.

3 Ta JVC mini videokamera til en lokal verksted. Ofte dette koster flere hundre dollar for å fikse, og det kan være nesten samme pris som et nytt kamera. Ta hensyn til dette når du bestemmer om du virkelig ønsker å fikse døde piksler.