Hvordan fikse blinklys på en 2003 Hyundai Tiburon

Hvordan fikse blinklys på en 2003 Hyundai Tiburon


Fikse eller bytte blinklys på Hyundai Tiburon vil gjøre bilen sikrere å kjøre både for deg og driverne rundt deg. Blinklys er den eneste måten andre sjåfører vet når og hvor du vil være å snu. Pærene for blinklys i din Tiburon kan kjøpes på noen auto deler butikken, noen varehus eller en forhandler. Hvis du er usikker på hvilken pære er den rette til å fikse blinklys, sjekk med en kollega på deler telleren. Han kan slå opp riktig pære for deg.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet og finn tilgangspanelet for halen lys samlinger på høyre og venstre side av bagasjerommet åpningen. Fjern skruene som fester dekselet til kroppen med en Phillips-skrutrekker.

2 Fjern de tre skruene som holder lese baklys forsamlingen inn i bilen. De tre skruer er inne tilgangspanelet. Ta dem med skrutrekkeren.

3 Koble ledningene kontakten ved å frigjøre låsetappen og trekke halen lys forsamlingen ut av bilen. Finn blinklys lampe på forsamlingen. Blinklys er det nederste lampe og stikkontakt på hver side.

4 Ta tak i kontakten og slå den mot klokken for å løsne den. Fjern den fra enheten ved å trekke den rett tilbake.

5 Fjern pæren fra sokkelen og erstatte den med en ny. Sett pæren og sokkelen inn i baklys montering og vri den med urviseren til socket låser til forsamlingen.

6 Skyv baklys forsamlingen tilbake i bilen og installere de tre festeskruene. Stram skruene med en skrutrekker. Plugg i ledningsnettet kontakten, og pass på at de to halvdelene låses sammen.

7 Installer dekselet og sett inn skruene som holder den på plass. Stram skruene med en skrutrekker. Sjekk den blinklys for å kontrollere at den fungerer.