Hvordan feilsøker jeg en Samsung TV Repair?

Hvordan feilsøker jeg en Samsung TV Repair?


Samsung er en stor japansk produsent av forbrukerelektronikk. Deres produktlinje spenner personlige lydenheter og dataskjermer til videokameraer og en rekke TV-apparater, inkludert LCD og plasmaskjermer. Samsung sett kan lide av en rekke spørsmål, inkludert overoppheting på projeksjon sett og innbrenning på plasma sett. Disse problemene vanligvis krever profesjonell hjelp, men de fleste reparasjoner krever grunnleggende innstillingsjusteringer og tilkoblings sjekker.

Bruksanvisning

lydproblemer

1 Åpne voluminnstillingene på eventuelle eksterne enheter som er koblet til din Samsung TV hvis du opplever lav eller dempet lyd. Disse enhetene har interne volum innstillinger som kan påvirke lyden, hvis slått ned lav. Skru opp innstillingene for å forbedre lyden.

2 Trykk på mute-knappen på fjernkontrollen, i tilfelle det har blitt trykket i feil. Sjekk det ikke er noen hodetelefoner tilkoblet, siden dette vil også hindre lyden.

3 Sørg for at kablene er koblet til baksiden av TV-en din er sikkert festet i riktig uttak. Løse kabler kan forårsake lyd og bilde forstyrrelser.

Ingen video

4 Kontroller kablene som kobler en ekstern enhet til TVen. Disse kan forårsake Ingen video melding vises på skjermen, selv når lyden er klar, som angitt på Samsung Customer Support nettside.

5 Sørg for at hver kabel er i riktig uttak. Disse er vanligvis fargekodet for enkel identifisering.

6 Koble en annen enhet til TVen. Hvis problemet vedvarer, kan det hende du må kjøpe nye kabler.

forvrengte bilder

7 Trykk på Menu-knappen på fjernkontrollen og velg Bilde alternativet på skjermen, hvis du opplever uklare eller uklare bilder.

8 Trykk på Mode valg, og velg deretter Skarphet. Du kan avgrense skarphetsinnstillinger for å forbedre bildeklarhet.

9 Kontroller at kablene er montert i de riktige kontaktene hvis du ser svart-hvitt-bilder i stedet for farge.

10 Velg Factory Reset alternativet hvis problemet vedvarer. Trykk på Meny, og følg instruksjonene på skjermen. Gjenopprette TV-en til de opprinnelige innstillingene kan ofte kurere svart og hvit skjerm problem.