Hvordan feilsøker jeg Canon Kamera SD850?

Hvordan feilsøker jeg Canon Kamera SD850?


Canons SD850 kameraet er i Digital ELPH Powershot-serien. Enheten har en høyoppløselig 8,0 megapiksel sensor, 4x optisk zoom og nyere kamerateknologi som bildestabilisering og ansiktsgjenkjenning. Problemer med kameraet kan ta den ikke er i drift; meldinger som "Card locked" vises; ingenting vises på avspilling; og uvanlige barer av lys i displayet. Problemer med Canon SD850 kameraet kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Trykk på strømknappen for å slå på kameraet hvis SD850 ikke vil fungere. Kontroller at batterikortdekslet er helt knakk stengt. Batteridekselet er også minnekortdekselet.

2 Lad batteriet helt hvis kameraet ikke vil fungere i det hele tatt. Kameraet trenger strøm for å fungere. Kameraet viser "Endre batteripakken" når det må lades, men vil ikke hvis batteriet er alvorlig oppbrukt.

3 Polere batteripolene med en bomullspinne for å bedre elektrisk kontakt mellom batteri og kamera hvis du støter på strømproblemer. Dette er spesielt viktig hvis du har brukt kameraet på stranden --- salt vil legge til batterikontaktproblemer.

4 Åpne batterirommet og ta ut SD-kortet. Skyv skrivebeskyttelsesklaffen på minnekortet oppover hvis du får en "kort låst" melding på skjermen.

5 Trykk på knappen merket "Disp" for å slå på monitoren hvis ingenting vises på skjermen under avspilling. "Disp" er en forkortelse for Skjerm. Skjermen vil stenge under opptak hvis Strømsparing i menyen er satt til "Vis Off". Du kan slå skjermen på igjen ved å trykke en hvilken som helst annen enn strømbryteren eller utløserknappen knappen.

6 Skyt på mindre sterkt lys hvis du får en bar av rødt eller lilla lys på Canon SD850 display og er du filmer. Det er en uregelmessighet knyttet til kameraets sensor. Baren av lys vil ikke bli registrert når du tar stillbilder selv, bare når du tar video.