Hvordan får jeg iTunes på My Blackberry Storm?

Hvordan får jeg iTunes på My Blackberry Storm?


Blackberry Storm mobile enheten kan også lagre iTunes-musikken når den er koblet til en datamaskin som har Blackberry Media Sync eller Blackberry Desktop Manager-programmet installert. Blackberry Media Sync programmet er kompatibelt med Windows-PCer som kjører Windows XP med Service Pack 2 eller nyere, og Blackberry Desktop Manager er kompatibel med Macintosh-datamaskiner som kjører Leopard versjon 5.5 eller nyere. Når enheten er koblet til datamaskinen, har du muligheten til å synkronisere bestemte spillelister eller tilfeldig musikk til din Blackberry Storm.

Bruksanvisning

Legg iTunes til Blackberry Storm fra PC

1 Klikk på "Start" -knappen på PC-skrivebordet, og klikk "Alle programmer," "Black" og "Blackberry Media Sync."

2 Sett Blackberry USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen og inn i dock-tilkoblingen på Blackberry Storm.

3 Lag et navn for Blackberry Storm, og klikk på "Lagre Media On" drop-down menyen. Klikk på "Enhetsminne" for å lagre musikken på mobiltelefonen, og klikk på fanen i vinduet for å justere hvor mye plass som skal brukes til musikk. Klikk "OK" for å lagre endringene.

4 Klikk på "Music" -fanen i Media Sync-vinduet, og velg "iTunes" som standard mediespiller. Merk av i boksen ved siden av iTunes-spilleliste du ønsker å synkronisere til Blackberry Storm, eller merke av i boksen ved siden av "Fyll ledig plass med tilfeldig musikk."

5 Klikk på "Synkroniser musikk" -knappen, og klikk "OK" for å lagre synkroniseringsinnstillingene. Koble Blackberry Storm fra datamaskinen når synkroniseringen er fullført.

Legg iTunes til Blackberry Storm fra Mac

6 Klikk på "Go" på toppen av Macintosh-skjermen, og klikk på "Programmer". Dobbeltklikk på "Blackberry Desktop Manager" ikonet for å kjøre programmet.

7 Sett Blackberry USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen og inn i dock-tilkoblingen på Blackberry Storm.

8 Lag et navn for Blackberry Storm, og klikk på "Lagre Media On" drop-down menyen. Klikk på "Enhetsminne" for å lagre musikken på mobiltelefonen, og klikk "OK" for å lagre konfigurasjonsinnstillinger.

9 Klikk på fanen "Music" i Blackberry Desktop Manager-vinduet, og velg "iTunes" fra rullegardinmenyen.

10 Merk av i boksen ved siden av iTunes-spilleliste du ønsker å synkronisere til Blackberry Storm, eller merke av i boksen ved siden av "Fyll ledig plass med tilfeldig musikk."

11 Klikk på "Synkroniser musikk" -knappen, og klikk "OK" for å lagre programinnstillinger. Koble Blackberry Storm fra datamaskinen når synkroniseringen er fullført ved å forsiktig fjerne USB-kabelen fra porten på datamaskinen.