Hvordan får du mer GB for iPod?

Hvordan får du mer GB for iPod?


Hvis du har en iPod, sjansene er det er nesten full. Du lurer kanskje på hvordan du kan legge GB til iPod for å ha litt mer plass til sanger du liker. Selv om noen data hacks vil si at du kan åpne iPod opp og sette en annen GB lagringsbrikke inn i det, er dette en prosess som ofte resulterer i en ødelagt iPod og absolutt benekter garantien. Det er flere måter du kan legge til flere GB til din iPod uten å skade den, og uten å åpne den.

Vask det opp

IPod har sannsynligvis bilder, filmer, videoer og filer på den. Gå inn i iTunes og se nøyaktig hva som er der. Ved å rydde opp din iPod lagringsenhet, kan du sannsynligvis finne en annen gigabyte eller to. Først høyreklikker du på "Vis" -ikonet, og velg deretter "Vis duplikater." Dette vil vise deg hvor mange dupliserte sangene på iPod. Du har kanskje lastet ned dem to ganger, eller sangene kan vises på forskjellige album eller være under forskjellige navn. Slette alle duplikater, fordi disse tar opp plass, og de er de samme filene.

Deretter gå gjennom videoene, spillene og programmene dine for å se om det er noen du ikke bruker, eller noen som du kan holde på datamaskinen, og ikke samkjøre til iPod. Disse filene er store, og tar opp mye plass. Hvis du ikke bruker videoene hver dag, bare holde dem i iTunes-biblioteket og på iPod. Dette vil spare mye plass.

Oppgradere

Hvis du fortsatt ikke har nok plass, er den beste tingen å gjøre å oppgradere. Ta din iPod til en databutikk og spør om noen trade-in eller oppgradere avtaler de måtte ha. Ofte, hvis du utveksle din iPod, kan du få en rabatt eller en reduksjon i prisen for en ny iPod med mer lagringsplass. Du kan også selge iPod nettet eller til en venn eller et familiemedlem, for å tjene penger for å sette mot en ny iPod med mer lagringsplass.