Hvordan få til Wasteland i Safari Zone

Safari Zone er et område i Pokémon Heart Gold og Soul Silver for Nintendo DS der du kan fange Pokemon uten kjemper dem, selv om du må betale en avgift for å gå inn i området. Safari Zone består av tolv forskjellige områder, som hver har sitt eget område spesifikke Pokemon. Et av disse områdene er det ødemark. For å få tilgang til området, må du aktivere område tilpasning som kan gjøres ved å fange en Geodude i Safari Zone og bringe den til fengselsdirektøren.

Bruksanvisning

1 Reis til Safari Zone, som ligger på vestsiden av Cianwood byen.

2 Skriv inn Safari Zone og betale ledsager $ 500 for å delta. Du vil bli gitt 30 Pokeballs og en grense på 500 trinn. Når du har brukt alle dine Pokeballs eller trinn, vil du bli tvunget til å forlate Safari Zone og betale en annen $ 500 for å delta.

3 Roam rundt det første området du angir, kjent som Peak, til du finner en Geodude. Bare gå i buskene til du blir angrepet. Hvis Pokemon er ikke en Geodude, løpe vekk og prøv igjen. Hvis Pokemon er en Geodude, kommer du inn fangst fase.

4 Velg fra en av de fire kamp alternativene valgt når du har møtt den Geodude: ". Run Away" "Catch", "Mud", "agn" eller "Mud" gjør Pokemon mer sannsynlig å løpe vekk, men enklere å fange. "Agn" gjør Pokemon mindre lyst til å løpe bort, men vanskeligere å fange. "Catch" kaster en Pokeball på Pokemon i et forsøk på å fange den. "Run Away" avslutter kampen. Den enkleste strategien er å fortsette å velge "Catch" alternativ før du har fanget en Geodude.

5 Ta med Geodude til Safari Zone oppsynsmann. Han vil gi deg tillatelse til å tilpasse turen Safari Zone, slik at du kan velge hvilke seks områder du ønsker å besøke når du går inn i Safari Zone.

6 Velg Wasteland som en av de seks områdene og angi Safari Zone.

Hint

  • Hvert område har sin egen type Pokémon som kan fanges. Sørg for å utforske alle de tolv områder for å fange alle Pokemon.
  • Du kan ikke bare ta en Geodude du har tatt fra andre steder for å vise til fengselsdirektøren. Den Geodude må være fanget i Safari Zone.