Hvordan få Tegneserier på en iPhone

Hvordan få Tegneserier på en iPhone


En rekke forskjellige elektroniske tegneserie formater er tilgjengelig, og mange av disse kan lastes inn i iPhone tegneserie leserprogrammer. En rekke dedikerte applikasjoner er også tilgjengelig som tillater deg å kjøpe, laste ned og lese tegneserier fra bestemte utgivere. Disse to typer programmer lastes tegneserier på iPhone på ulike måter, men at du kan lese din eksisterende bibliotek av digitale tegneserier, og til å kjøpe elektroniske versjoner av dine favoritt titler.

Bruksanvisning

Dedikerte Utgiver Applications

1 Start App Store-programmet på din iPhone ved å trykke på ikonet på startskjermen. Trykk på knappen "Søk" i menyen nederst på skjermen og skriver inn et søkeord, for eksempel "tegneserier", for å finne en passende humoristisk bok-leser program. Disse inkluderer Comics, Marvel Comics og DC Comics.

2 Trykk på tegneserie leserens oppføring i søkeresultatene, etterfulgt av "Free" -knappen. Trykk på knappen igjen når det blir grønt og teksten endres til "Install". Applikasjonen vil lastes ned og installeres på din iPhone.

3 Start comic book-leser programmet og trykke på "Browse" eller "Free" for å se gjennom listen over tilgjengelige titler. Trykk på en tegneserie for å åpne komplett liste side.

4 Trykk på "Free" knappen øverst i høyre hjørne for å laste ned en gratis tegneserie. Hvis dette er en betalt tittel, vil knappen vise tegneserie pris. Trykk på knappen og skriv inn brukernavnet iTunes og passord, etterfulgt av "Kjøp" -knappen for å kjøpe og laste ned tegneserie til din iPhone.

Legge Egne Tegneserier

5 Last ned og installer den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen, følge installasjonsinstruksjonene er beskrevet på Apples nettsider. Når installasjonen er ferdig, starter iTunes ved å klikke på ikonet på skrivebordet.

6 Start App Store på din iPhone og installere en tegneserie leserprogram som er kompatibelt med dine eksisterende digitale tegneserie filer. Vanligvis disse filtyper vil være CBZ, CBR eller PDF, som alle er kompatible med gratis programmer som Stanza, CloudReaders og iComic Viewer.

7 Koble iPhone til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. ITunes vil automatisk oppdage iPhone og legge den til i Enheter-delen i venstre kolonne.

8 Velg iPhone fra Enheter-listen og åpne "Apps" -fanen i hovedvinduet i iTunes. Bla ned til Fildeling-delen og velg din tegneserie-leser program fra listen Apps.

9 Dra og slipp dine digitale tegneserie filer i Dokumenter-boksen i kategorien iTunes Apps. De tegneserie filene vil automatisk bli sendt til din iPhone, hvor de vil være tilgjengelig gjennom den valgte tegneserie leser søknaden.

Hint

  • Du kan ha mer enn en tegneserie leserprogram installert på din iPhone, men apper kan ikke dele filer mellom dem. I dette tilfellet, kan du dra og slippe tegneserie-filer i hvert program uavhengig.
  • Mange programmer er også kompatible med iPad, og vil tillate deg å lese tidligere kjøpte titler igjen på større skjerm for gratis.