Hvordan få lyden fra en PC til en TV

Integreringen av hjemmekino komponenter i datamaskinen riket har motivert mange til å begynne å koble dem sammen på forskjellige måter. En slik måte er å lytte til din datamaskin musikk gjennom TV-høyttalerne. Du kan også spille av musikk gjennom høyttalerne til hjemmekinoanlegget.

Bruksanvisning

1 Koble de større, røde og hvite RCA-plugger inn i TV-en. Plugg lime-grønne enden til hodetelefon / linje-ut-kontakten ligger enten på ryggen eller siden av datamaskinen. Hvis datamaskinen har en digital lydutgang (for eksempel en koaksial eller SPDIF-utgang), får en optisk eller koaksial kabel og bruke denne metoden for bedre lydkvalitet.

2 Plugg inn den røde og hvite RCA-plugger inn mottakeren din, i stedet for TVen for å lytte gjennom din hjemmekino system.

3 Test tilkoblingen. Tune TVen eller mottakeren til riktig inngang ved hjelp av fjernkontrollen. Spille av en sang via datamaskinen din, og du vil høre det gjennom din TV eller hjemmekino. Kontrollere volumet enten fra datamaskinens mikser eller volumkontrollen på TVen eller mottakeren.

Hint

  • Hvis du bruker en koaksial lyd-tilkobling, kan en standard 75-ohm RCA-kabel (den tykke ones) brukes i stedet for å kjøpe en dyr kabel. En SPDIF-utgang, men krever en optisk Toslink kabel. Hvis TV-en er i et annet rom enn datamaskinen, kjøpe en lengre kabel eller en skjøteledning for lydkabel.