Hvordan erstatte Valve Cover Gasket i en Toyota Highlander

Hvis du eier en 2001 gjennom 2004 Toyota Highlander, mer enn sannsynlig det er å tjene som den sanne crossover kjøretøy som det er designet for å være. Med bil-lignende egenskaper og SUV allsidighet, trenger din Toyota Highlander planlagt vedlikehold og vedlikehold for å være på sitt beste. En form for dette vedlikeholdet er å erstatte ventildeksel pakning.

Bruksanvisning

1 La bilen motoren avkjøles. Dette kan oppnås ved å parkere bilen, løfter panseret og la bilen sitte inaktiv i noen timer.

2 Koble fra batterikabelen. Finn og koble ventilasjonsslangen nummer én. Finn og koble ventilasjonsslangen nummer to. Koble fra og ta av motordekselet sub montering nummer 1.

3 Finn og koble fra motoren spiral pluggen. Finn og koble fra motoren ledningen forsamlingen. Ved hjelp av en skiftenøkkel, koble fra ventildekselboltene. Løfte rett opp, ta av ventildekselet. Skru av ventildekselpakning. Dette kan kreve at en skrutrekker brukes til å forsiktig dytte pakningen.

4 Rengjør pakningen sittegruppe med bilmotor renere, en skrubb børste og en ren klut eller fille. Pass på at du fjerner alle partikler igjen av den gamle pakningen og eventuell olje som var igjen i pakningen sittegruppe.

5 Plasser den nye pakningen inn i pakningen sittegruppe. Omvendt trinnene som brukes for å fjerne delene og sette alt tilbake på plass.

6 Tilsett olje på motoren og starte motoren. La bilen for å kjøre på tomgang i 10 til 15 minutter. Dette vil gi olje for å gå til toppen av motoren, smøre motoren som det gjør.

Hint

  • Pass på at stedet du velger å utføre vedlikehold tillater det. Noen nabolag, leilighetskomplekser og parker kan ikke tillate denne typen funksjon som skal utføres på stedet.