Hvordan erstatte Porsche 914 Struts

Hvordan erstatte Porsche 914 Struts


Struts på din Porsche 914 fungerer som støtdempere for å dempe traumer som overføres til bilens ramme og fjæring mens du kjører. Deres robuste konstruksjon gjør dem mer effektive enn konvensjonelle støtdempere på å utføre denne oppgaven. Hvis du har lagt merke til at små humper i veien er ujevn bilen mer enn vanlig, da blir du nødt til å erstatte struts. Fremgangsmåten for å gjøre det er lett nok til å utføre selv, noe som vil spare deg for mye penger. Tillat deg selv en til to timer for å erstatte både struts.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen ved hjelp av en skralle og socket, heve fronten på bilen med en jekk, la bilen hvile på bukker, og deretter fjerne dekkene ved hjelp av et dekk verktøyet.

2 Trykk ned tappen festet til skiven for mutteren brukes til å feste staget å spankulere tårnet på øvre strut mount. Unbolt til mutteren med en skralle og socket.

3 Unbolt støv skjold ved hjelp av en skralle og socket, trekk deretter roll pin og spankulere innsats fra strut boliger med tang.

4 Installer den nye strut, skyv roll pin og spankulere innsatsen i strut bolig, og bolt støv skjoldet på plass ved hjelp av en skralle og socket.

5 Bolt spankulere å spankulere tårnet med en skralle og socket, deretter gjenta strut erstatning prosessen for det andre hjulet.

6 Fest hjulene, senke bilen og koble til batterikabelen.