Hvordan erstatte Motoroppheng på en Golf 2.0

Endre din Golf 2.0-motoren generelt vil bli dyrt noen måte som du gjør det. Men modifisere motoren selv vil spare penger i forhold til å ha en profesjonell gjøre alt arbeidet for deg. Hvis du planlegger endringer for å øke effekt, må du vurdere din Golfs motoren opp. Motorfestene holde motoren fra å bli koblet fra rammen når motoren er i gang. Skifte bilens originale motorfestene med nye, sterkere mounts vil tillate deg å kjøre mye mer strøm gjennom motoren din trygt.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Golf 2.0 og koble fra batteriet fra kablene.

2 Engasjere i nødbremsen for å sørge for at bilen ikke vil bevege seg når du arbeider på bilen.

3 Bruk en jekk for å heve fremre høyre side av bilen. Plasser en jack stå under fremre høyre side av bilen på støttepunktet. Senk bilen på støttebenet og ta ut kontakten fra under bilen. Hev og støtte venstre side av fronten på bilen på samme måte.

4 Plasser jekken under motorblokken og heve motoren litt. Heve motoren litt vil avlaste vekten fra motorfestene.

5 Krype under bilen og ta av motorfestet bolt med skiftenøkkel og Ratchet sett. Motorfestene er svarte gummibeslag mellom motoren og rammen. Du finner dem i hvert hjørne av bunnen av motoren.

6 Fjern motorfestet ved å trekke den ut med hjelp av en lirke bar. Bruk WD-40 eller lignende smøremiddel spray hvis festet er vanskelig å fjerne.

7 Sett den nye motorfestet og bolt. Trekk til bolten med en skiftenøkkel og skralle sett. Gjenta trinn 6 og 7 for hver av motorfestene. Da slipper jack og fjerne det fra under motoren.

8 Senk bilen: Bruk jekken til litt heve Golf på den ene siden å gi klaring for støtten; fjerne støtten og senk den siden av bilen til bakken. Gjør det samme på den andre siden. Koble til batteriet og lukk panseret.

Hint

  • Feilaktig installasjon motorfestene på alle kjøretøy kan føre til alvorlige skader på deg selv og alle rundt bilen.