Hvordan erstatte lyset motoren på Mitsubishi TV WS-55859

Hvordan erstatte lyset motoren på Mitsubishi TV WS-55859


Skifte en Mitsubishi WS-55859 Lys Engine kan gjenopprette videokvaliteten på TV-apparatet. MITSUBISHI WS-55859 Lys Engine eller lyskasse forsamling består av projektorlampe og alle tre CRT rør. Disse elementene er direkte ansvarlig for bildet bildet av TV-apparatet. Hvis noen av disse delene er defekt eller ikke virker vil bildet bli forvrengt, eller kanskje ikke i det hele tatt. Skifte lys motor vil erstatte alle de lette komponenter på en gang.

Bruksanvisning

1 Koble TV fra veggen, og koble fra alle tilkoblede enheter. Fjern det bakre kabinettet deksel plassert på baksiden bunnen av TV-kabinettet. Fjern de seksten skruene som fester bakre cvear å få tilgang til lys Engine.

2 Fjern hvert bord hylle på siden av lyset motor montering, og deretter fjerne de fire skruene på bunnen av forsamlingen sikre den til Mitsubishi TV skap. Trekk forsamlingen fremover for å fjerne den. Koble eventuelle ledninger fra strømkilden og video bord fra forsamlingen.

3 Koble erstatning lys motor montering til de frakoblede kabler. Fest Lys Engine enheten til Mitsubishi skapet ved hjelp av de tidligere fjernede skruer. Koble de to bord hyller, og deretter dekke åpningen med bakdekselet.

4 Koble til eksterne enheter og strømledningen, og sett strømkabelen inn i stikkontakten. Slå på TV-apparatet og sikre at bildet er riktig. Juster konvergens innstillingene hvis videoen er ute av fokus eller forskjøvet.

5 Trykk på "Meny" -knappen på TV-fjernkontrollen, og trykk deretter på 0, 1, 5 og 9 i rekkefølge for å få tilgang til "Convergence" modus. Trykk "4" på fjernkontrollen for å få tilgang til "Fine Conv" -modus og trykk deretter på "Audio" -knappen for å velge grønn, rød eller blå. Velg den fargen som er ute av fokus. Bruk retningsknappene til å justere fargene. Trykk "Meny" to ganger for å gå ut av "Convergence" -modus for å lagre innstillingene.

Hint

  • Åpne aldri Mitsubishi TV skap mens den er koblet til stikkontakten.