Hvordan erstatte en plast frontlys Lens

Hvordan erstatte en plast frontlys Lens


Plast frontlys linser beskytte lyspærer, som ligger på forsiden av en bil. Disse plastlinser er laget for å spre lyset fra pæren og belyse de nødvendige deler av veien når det er mørkt kjøreforhold. Normal slitasje på plastglass kan skje over tid og kan noen ganger bli bedre ved å polere den ytre overflaten med rengjøringsprodukter. I tilfelle av en sprekk utvikler seg, eller linsen blir uklar utover det punkt av bergings-, vil linsen må byttes ut.

Bruksanvisning

1 Kjøp en erstatning plast frontlys linse. Du kan ofte bestille dette fra din bilprodusent. Angi om du ønsker å kjøpe en venstre eller høyre linse, hvis det er en forskjell i form.

2 Les brukerhåndboken. Den manuelle vil ofte ha detaljerte instruksjoner spesielt for å erstatte frontlys plast linse.

3 Åpne panseret på bilen din. Frontlyktene kan ofte nås fra motorrommet.

4 Fjern frontlys pære fra plastlinseholderen. Kan lokalisere på baksiden av pæren, ved å søke for elektriske ledninger, som fører til plastlinseholderen. Fjern kontakten, etterfulgt av pæren. Pæren kan måtte skrus ut, ved hjelp av en Phillips eller flat skrutrekker. I noen tilfeller vil pæren bli holdt av klipp som kan fjernes med et par nebbtang.

5 Løsne eventuelle skruer som holder plastlinseholderen til kroppen av bilen, ved hjelp av enten en Phillips eller en flat skrutrekker. Bruk et par av nål nesen nebbtang for å løsne noen klipp som skal holde plastlinse på plass.

6 Sett den nye plast frontlys linse i samme sted den gamle okkupert. Stram alle skruer, og re-fest alle klipp, sikre den til kroppen av kjøretøyet.

7 Installer frontlys pære. Pæren må være sikre.

8 Test frontlykter, og gi plast frontlys linse en lett shake med hånden for å kjenne om det er installert på en sikker måte.

Hint

  • For å spare penger, prøve å reparere plast frontlys linsen før du kjøper en ny.