Hvordan erstatte en Keyless Car Door Remote som ikke fungerer

Hvordan erstatte en Keyless Car Door Remote som ikke fungerer


Nøkkelfri adgang, ansett som en luksus før på midten til slutten av 1990-tallet, er standard på de fleste nye biler. Nøkkelfri adgang fjernkontroller er kjent ved mange navn, blant fjernkontroller, clickers, dør fjernkontroller og eksterne nøkler. Etter en periode, din nøkkelfri adgang fjern kan slutte å fungere. Dette er enten på grunn av tomt batteri eller en defekt fjernkontroll. Uansett hvilken problem fjernkontrollen har, bør du ikke ha problemer med å fikse det eller erstatte fjernkontrollen.

Bruksanvisning

1 Prøv å skifte ut batteriet før du henter en ny fjernkontroll. I gjennomsnitt, keyless fjern batterier vare to til tre år. Lirke åpne fjernkontrollen med en mynt eller en flat-blader verktøy, ta ut det gamle batteriet og ta den med til en elektronikkbutikk for å matche det opp med en ny. Det er mer sannsynlig at batteriet er dødt enn fjern er feil - selv om fjernkontroller kan til slutt mislykkes.

2 Undersøk baksiden av fjernkontrollen for å finne ID-nummeret. Hver produsent har en annen ID-nummer på baksiden; det er ikke alltid det samme mellom bilmodeller (for eksempel ikke alle Mazda-fjernkontroller er kompatible med en Miata).

3 Kjøp en erstatning fjernkontroll. Du kan alltids kjøpe en ny fjernkontroll for bilen din fra en autorisert forhandler, men du kan også være i stand til å kjøpe en brukt en fra en annen kilde. Flere nettbutikker selger keyless oppføring fjernkontroller; du kan også finne dem på eBay. Match opp fjern ID med din nåværende fjernkontrollen for å sørge for at den er kompatibel.

4 Sett inn et nytt batteri i erstatning ekstern, om nødvendig. Lirk åpne eksterne halvdeler og sett inn batteriet. Stille opp "positive" og "negative" symboler i henhold til de interne markeringene.

5 Følg produsentens prosedyre for å programmere fjernkontrollen. Programmeringen varierer mellom biler, men de fleste er bruker-programmerbar. Noen fjernkontroller, men krever en forhandler skanning verktøy som skal programmeres. Du kan vanligvis finne programmere instruksjonene i brukerhåndboken. Hvis du ikke kan finne dem, se Resource delen for en gratis nettsted med omfattende programinstruksjonene for ulike kjøretøyer. Hvis du ikke kan finne instruksjoner for bilen din, krever det sannsynligvis forhandleren programmering.