Hvordan erstatte en kamaksel posisjon sensor på en motor for en 1994 Ford Mustang

Enten utstyrt med en sekssylindret eller åtte-sylindret motor, 1994 Ford Mustang kom med en enkelt kamaksel posisjonssensor. Selv om motoren vil fortsatt kjøre med en defekt sensor, vil det sannsynligvis oppleve problemer med å starte, et tap av kraft og drivstoff kjørelengde, og feiltenning. Tilgang til og erstatte sensoren er ganske grei, så lenge du tar vare til riktig posisjon erstatning sensor i motoren.

Bruksanvisning

1 Løft og støtte panseret finn deretter sensoren på registerkjededeksel, like bak vannpumpe, på forsiden av motoren. En svart ledningsnettet forbindelse er festet til toppen av sensoren.

2 Trykk på fanen plast på toppen av sensoren ledningsnett i selen, og trekk selen vekk fra sensoren for å koble den.

3 Markere posisjonen til en søm eller annen identifiserbar del av sensoren på motoren med kritt.

4 Fjern sensoren er enkelt pressbolt med en pipenøkkel og et socket forlengelse. Den pressbolten er plassert like over sensoren.

5 Trekk sensoren fra motoren.

6 Fjern sekskantskruen som fester metallskaftet til bunnen av sensoren med en umbrakonøkkel, og deretter installere akselen til bunnen av den nye sensoren med unbrakonøkkelen.

7 Sette inn det nye sensoren inn i motoren, slik at sømmen eller annen identifisert del av sensoren på linje med den krittmerket på motoren.

8 Monter og stram til sensorens pressbolt med en pipenøkkel og et socket forlengelse.

9 Trykk ledningsnettet inn ledningene passer på toppen av sensoren.