Hvordan erstatte en bil nøkkel for en 1968 Midget

Hvordan erstatte en bil nøkkel for en 1968 Midget


1968 MG Midget, bygget i Abingdon, England, ved MG Car Co Ltd, er en klassisk engelsk sportsbil. Som med MG overalt, men noen deler er mangelvare; ofte den eneste måten å få en del er fra en søppelplass. Skifte en nøkkel - hvis du har en ekstra nøkkel - er så enkelt som en kort tur til en låsesmed for å ha en ny nøkkel gjort. Hvis du mangler ekstra nøkkel, fat av tenningsbryteren er flyttbar. Alt du trenger er en binders, et par nebbtang og en erstatning tenningslåsen fat.

Bruksanvisning

1 Åpne førerdøren og sitte i førersetet. Kontroller tenningsbryteren på dashbordet, og finn det lille hullet nederst til høyre i tenningslåsen fat.

2 Fullt rette en binders. Sett en binders, til den stopper. Sett den ene enden av et par små nebbtang i kilesporet så langt som mulig.

3 Snu fat av bryteren med urviseren med nebbtang til den stopper. Trykk på bindersen innover. Løpet av låsesylinderen vil komme ut litt.

4 Ta tak i enden av fat med nebbtang og trekk den ut av tenningsbryteren. Sett på fat eller har tønne re-tastet av en låsesmed, som vil male en ny nøkkel til å passe på fat.

5 Sett tenningsnøkkelen til en ny tenningslåsen fat. Skyv fat inn i tenningslåsen, ved hjelp av nøkkelen. Vri nøkkelen med klokken for å låse tenningen fat på plass.