Hvordan erstatte en 91 Legend Rear Wheel Bearing?

The Legend var medlem av Hondas topp-tier Acura linje og tilgjengelig som en to-dørs coupé eller fire-dørs sedan. 1991 Legend var en andre generasjons modell, produsert fra 1991 til 1995. Drevet av en 3,2-liters V-6 motor, har Legend fire hjul uavhengig MacPherson hjuloppheng og fire hjul skivebremser. Hjullagrene, integrert i navet både foran og bak er erstattet som en enhet.

Bruksanvisning

fjerning

1 Parker Legend på et nivå, asfaltert underlag. Bruk en flat skrutrekker til å lirke midthetten fra hjulet. Senteret cap har et hakk i det for skrutrekker. Lirk av dekslet fra navet med flat skrutrekker. Lirke litt om gangen, jobbe deg rundt hetten. Ta av lokket. Hvis du bytter ut begge sider gjenta for det andre hjulet.

2 Plasser bremseklosser foran forhjulene. Bruk en hammer og spiss punch til unstake navet mutteren. Kanten av mutteren er "staket" eller bøyde seg ned i sporet i spindelen. Du må presse kanten av mutteren opp igjen. Spør en assistent til å holde ned bremsepedalen mens du bruker en breaker bar og socket å løsne spindelmutteren noen omdreininger. Du vil fjerne mutteren senere. Løsne lug nuts.

3 Hev baksiden av Legend med en jekk og støtte kjøretøy med jack stands. Fjern lug nuts og hjul.

4 Fjern de to caliper bolter fra baksiden av bøylen med en skralle og socket. Trekk bøylen av rotoren og bruke en del av ledningen å knytte caliper til kabinettet. Ikke la caliper henge med sin slange.

5 Se for to små skruer i rotoren. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne dem. Trekk rotoren fra navet. Hvis rotoren ikke kommer av, finne de to gjengede hullene i rotoren og tråd 8 mm x 1,25 x 12 mm bolter i hullene og stram dem litt om gangen med en skralle og socket å skyve rotoren fra navet.

6 Bruk en skralle og socket å fullføre fjerningen av navet mutter og skive. Trekk hub fra spindelen. Tørk av spindelen med en butikk fille.

Installasjon

7 Skyv en ny hub på spindelen. Installer vaskemaskinen og træ en ny hub mutteren på spindelen og tettsittende det ned med en skralle og socket. Du vil dreiemoment den ned senere.

8 Monter rotoren på navet. Sett inn og stram de to skruene. Monter bøylen og installere de to caliper bolter. Bruk en momentnøkkel og socket for å trekke boltene til 28 fot-pounds.

9 Monter hjulet og feste slepe nøtter. Hev Legend og fjerne jack stands. Senk bilen til bakken. Bruk en momentnøkkel og socket for å trekke til mutrene til 80 fot-pounds. Trekk til hub nut 206 fot-pounds mens en assistent presser på bremsepedalen.

10 Stake kanten av navet mutteren i sporet i spindelen med en hammer og lite punch. Du ønsker å bøye kanten av mutteren inn i sporet som den gamle. Dette låser mutteren på plass.

11 Monter navet dekselet og trykk det på plass med en gummihammer. Juster hakket i sentrum lue med hakket i hjulet, og skyv lokket på hjulet.