Hvordan erstatte en 1995 Toyota 4Runner Brake Booster

Bremsen booster ligger på en 1995 Toyota 4Runner gir ekstra bremsekraft til å brake master sylinder, noe som gjør det enklere for føreren av SUV å presse bremsepedalen. Men hvis booster svikter, er det ikke en brukbar enhet, noe som betyr at det må byttes ut med en ny. Ellers vil bremsen bli vanskelig å operere. For å løse problemet, må booster for å bli erstattet, som tar omtrent to timer å gjøre.

Bruksanvisning

1 Pop panseret på 4Runner. Unbolt master sylinder som ligger på forsiden av brems booster på førersiden brannmur, med en fastnøkkel. Trekk master sylinderen ut av brannmuren, så la det hvile på fenderwell eller holde opp av bremseslanger. Trekk ut vakuum linje fra brems booster med hendene.

2 Se under dashbordet og finne brems booster stang tilkobling til bremsepedalen. Ta ut klippet holder gaffel i bremsen booster stangen med hendene. Trekk ut sjakkelen og trekk stangen ut av pedalen. Unbolt brems booster fra brannveggen fra innsiden av 4Runner med 3/8-inch skralle og socket.

3 Trekk brems booster bort fra brannmuren, og skrelle av pakningen fra brannmuren med hendene. Installer en ny pakning på erstatning brems booster, og skyv den inn i brannmuren.

4 Bolt erstatning brems booster til brannmuren med 3/8-inch skralle og socket. Monter bøylen og klippet inn bremsepedalen og bremseforsterker kobling for å koble de to sammen. Skyv vakuum linje på bremsen booster, deretter bolt master sylinder til booster med en fastnøkkel.