Hvordan erstatte Dashboard lyspærer i en 2000 Dodge Neon

Oversikts lys i en 2000 Dodge Neon er plassert på bilens instrumentpanel. Bytte av dashbordet lyset krever fjerning av både førersiden dashbord trim og instrumentpanelet for å få tilgang til lysene selv. 2000 Dodge Neon bruker 194-type pærer. Disse pærene kan kjøpes på de fleste automotive-deler leverandører. Fordi disse dashbordet lyser opp instrumentpanelet når det er mørkt, er det viktig (av sikkerhetsmessige grunner) å alltid ha dashbordet lysene i orden.

Bruksanvisning

1 Snu Neon motor av og åpne panseret. Bruk en pipenøkkel til å fjerne den negative terminalen fra batteriet.

2 Stikk en skrutrekker mellom instrumentpanelet og dashbordet trim på førersiden. Lirk av dashbordet trim, være forsiktig med å bryte plast. Du må kanskje flytte rattet ned for å fullstendig fjerne trim.

3 Fjern de fire instrumentpanelet skruene med en stjernetrekker. Det er en skrue i hvert hjørne av instrumentpanelet.

4 Bruk en skrutrekker til å lirke instrumentpanelet ut av kjøretøyet. Vær forsiktig så du ikke skader instrumentpanelet med skrutrekkeren.

5 Reach bak instrumentpanelet og trekk ut eventuelle skadede pærer ved å vri dem til venstre og trekke dem rett ut. Installer erstatning pærer ved å skyve dem inn i kontakten og vri til høyre.

6 Plasser instrumentpanelet tilbake inn i bilen og sett de fire instrumentpanelet skruer. Sett på dashbord trim, og koble til batteriet. Lukk hetten.