Hvordan erstatte bakbremsene på en 2006 Toyota Sienna

Hvordan erstatte bakbremsene på en 2006 Toyota Sienna


Bakbremsene på Toyota Sienna er trommelbremser. Det vil si, en trommel som ligner en skål hviler på hjulnavet. Når du trykker på bremsepedalen, to bremsesko trykk mot innsiden av trommelen pad. Dette bremser bilen ned til en stopp. Bremsene er ansvarlig for 20% av bremse. Bremsene foran gjøre resten av arbeidet. Derfor vil du ikke trenger å endre bakbremsene ofte.

Bruksanvisning

1 Plasser en flaske jack under rammen like foran førersiden bak, jekk bilen opp, plasserer en jack stå under rammen foran jack og deretter senke bilen på jack stand.

2 Fjern lug nuts ved hjelp av dekk jern som følger med Sienna. Trekk av hjulet og legg den til side.

3 Trekk ut på bremsetrommelen for å fjerne den. Ofte griper bremsetrommelen på hjulnavet og du må bruke en bremsetrommelen avtrekker for å fjerne det. Plasser de tre fingrene av bremsetrommelen på baksiden av bremsetrommelen og plassere den gjengede innlegget i bremsetrommelen puller i midten av hjulnavet. Slå den gjengede innlegg med en socket og skralle til bremsetrommelen trekker uten hjulnavet.

4 Fjern fjæren som holder hver bremseskoen på hjulnavet ved hjelp av en tang.

5 Trekk bremse skoene hjulnavet, plasser de nye på hjulnavet og fest dem ved hjelp av fjærer og tang.

6 Plasser den nye bremsetrommelen på hjul studs og sentrum på hjulnavet. Hamre den på plass ved hjelp av en gummihammer.

7 Sett hjulet tilbake på Sienna, fest den med de slepe nøtter, dekk jern, og deretter senke bilen til bakken ved hjelp av jekken.

8 Gjenta prosessen på passasjersiden trommelbrems.