Hvordan erstatte 2006 Outback Struts

Alle modeller av 2006 Subaru Outback bruke en Macpherson-stil spankulere montering. Avstiverne er plassert på fronten av kjøretøyet, med den bakre del av kjøretøyet anvendelse av "multi-link" suspensjon. I en Macpherson strut, slik som de som finnes på denne modellen av Outback, våren, spiral og støtdemper er alt som finnes i en enkelt enhet. Av denne grunn, ved å erstatte en 2006 Outback strevere faktisk erstatter sjokk, fjær og spolen samtidig.

Bruksanvisning

1 Snu fronthjulmuttere mot klokken med en lug skiftenøkkel for å løsne dem. Blokker bakhjulene for å sikre at bilen ikke beveger seg og heve fronten av Outback ved hjelp av en hydraulisk heis eller jackstands. Ferdig med å fjerne lug nuts bruker lug skiftenøkkel og fjerne forhjulene for hånd.

2 Løsne boltene på braketten der bremseslangen holdes for å løsne bremseslangen fra strut. Denne braketten ligger rett på innsiden av hjulet platen.

3 Fjern anti-bremse sensor fra styringsgruppen knoke, hvis Outback har ABS-bremser. Ta av anti-lock oppbremsing bly ved å løsne festebolten på sensoren brakett med en pipenøkkel og forsiktig fjerne sensoren for hånd.

4 Marker forholdet mellom spjeldet stang bolt til sin mount og fjern den ved å dreie med urviseren med en pipenøkkel.

5 Snu strut-til-knuckle bolter mot klokken med en pipenøkkel til å fjerne dem. Det er tre av disse bolter er festet til en plate flere inches bak rattet platen sett fra siden av bilen. Dersom bilen har anti-bremser, er disse bolter koblet til anti-bremse sele, som også er koblet til den anti-bremse bly.

6 Skru de tre festemutterne for spankulere montering mot klokken med en pipenøkkel til å fjerne dem. Du finner disse nøtter i motorrommet over hver spankulere montering. Trekk strut enheten ut av Outback.

7 Plasser den nye spankulere montering på plass og Fest monteringsmutterne i motorrommet. Installer kontaktene mellom staget og styringsgruppen knoke. Trekk til monteringsmutterne til 15 ft-lbs, strut-til-styring knoke bolter til 112 ft-lbs og spjeldet stang bolt til 41 ft-lbs, ved hjelp av momentnøkkel.

8 Installer anti-lock oppbremsing sensor. Sett på bremseslangen.

9 Installer hjulene, senk Outback og trekke til mutrene.

Hint

  • Erstatte begge stag samtidig. Skifte en vil føre til differensialopphengsmuligheter på venstre og høyre side av bilen, noe som gjør Outback mindre stabil.
  • The Outback vil trolig må re-justert etter de nye struts er installert.