Hvordan er en hybridbil bygget?

Hvordan er en hybridbil bygget?

Hyrbrid Technology

Hybrid-elektriske biler (HEVs) som den populære Toyota Prius kombinerer drivstoff og utslippsreduserende teknologi for elektriske kjøretøy med typiske bekvemmeligheter og fortrolighet av en bensin-basert bil. De viktigste komponentene i en hybrid-elektriske bilen er den elektriske motoren, bensin motor og energi lagringsteknologi i form av batterier og bensin tank. Den ekstra effektivitet ved bruk av hybridkraftstasjonen gjør moderne hybridbiler for å gå opp til 500 miles på en enkelt fylle opp.

Elektrisk motor

Den elektriske motoren er brukt i et typisk parallell hybrid bil for tomgang og lave hastigheter rundt i byen. Den elektriske motoren drivstoff kilde er batteribanken, som lades både med bensin motor når engasjert og systemer som regenerativ bremsing som fanger den kinetiske energien i oppbremsing for å lade batteriene. Nyere hybrider kalles plug-in hybrider vil være i stand til å lade ved å koble direkte til en stikkontakt.

bensin Motor

Bensinmotor i en hybrid bil arbeider på samme måte som en ikke-hybrid, bortsett fra at det ikke alltid er innkoblet. En datamaskin i bilen vil avgjøre når bensinmotor må brukes og slå den på automatisk (vanligvis ved høyere hastigheter). Gass kraftsystemet og energilagring kilder er integrert i hybridbil å finne en balanse mellom ytelse og drivstofføkonomi.