Hvordan Endre Ytre Tie Rod End of en 1992 Honda Accord

Hvordan Endre Ytre Tie Rod End of en 1992 Honda Accord


Den ytre tie rod slutten av 1992 Honda Accord er den ytterste styring kontroll av kjøretøyet. Dette stykket kan gå dårlig på mange forskjellige måter. Den vanligste måten for at det skal gå dårlig er at dreiepunktet sakte slites bort, forårsaker det å være fri lek for det å vrikke rundt. Dette kan være svært farlig, da det kompromitterer kontrollen over kjøretøyet og fører til overdreven slitasje på dekkene. Skifte en dårlig ytre tie rod slutten er avgjørende for både ytelsen til Accord og din egen sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Jekk opp fronten på bilen og fest den med bukker.

2 Fjern forhjulene ved å løsne lug nuts og trekke hjulene av.

3 Rett og fjern låsesplinten som holder tie rod slutten mutteren på plass, ved hjelp av nebbtang,.

4 Løsne tie rod slutten mutteren og ta den ut av tie rod slutten. Ved hjelp av hammer, pund på tie rod slutten stud før det er fri fra styringsgruppen knoke.

5 Løsne låsemutteren på den indre tie rod slutten, ved hjelp av en åpen fastnøkkel, og vri den til ca 1/2-inch av tråden er utsatt. Ved hjelp av maling og pensel, markerer en linje der den ytre tie rod end stopper på den indre tie rod slutten. Dette gjør at du kan plassere den nye tie rod slutten nesten nøyaktig hvor den gamle var.

6 Hold den indre trekkstang fortsatt med kanal-lock tang mens du skrur og fjern den ytre tie rod slutten. Sjekk de indre tie rod end tråder for skader mens de utsettes for.

7 Pakk ut den nye ytre tie rod end og sammenligne den med den gamle tie rod slutten for å gjøre visse det er ingen forskjeller før installasjonen.

8 Skru den nye tie rod slutten på den indre trekkstang enden til du kommer til malingen merking du har gjort.

9 Sett den nye tie rod slutten stud gjennom hullet gitt i styringsgruppen knoke. Du må kanskje skru eller skru av tie rod slutten for å gjøre det stille opp.

10 Skru tie rod mutter på stud og stram den godt. Det er ikke nødvendig for å trekke denne bolten, som det er sikret med låsesplint. Sett en ny låsesplint gjennom hullet på stud og bøy splinten med nebbtang til å holde på plass.

11 Skru låsemutteren på den indre trekkstang enden til den møter den ytre tie rod slutten og bruke en åpen fastnøkkel for å stramme den ordentlig.

12 Bytt ut hjulene og dreiemoment dem til 80 ft-lbs. med momentnøkkel.

1. 3 Senk bilen og teste styre å være sikker på at du har et komplett utvalg av styring og at ingenting er bindende opp.

Hint

  • Ta bilen til en profesjonell for en justering etter endt reparasjon.