Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro

Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


Endring av den indre strekkstang krever en spesiell indre trekkstang ende fjerningsverktøy med en galer bar, og fremgangsmåten omfatter fjerning av den ytre trekkstang ende også. Men med de riktige verktøyene, er det en gjør-det-selv-jobb som alle kan gjøre.

Bruksanvisning

1 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro

Jekke opp bilen, fjerne hjulene, og fjern den ytre tie rod slutten. Hvis du er usikker, sjekk min hvordan du guider på dem. Koblinger er nederst på siden under ekstra ressurser.

2 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


Det vil være 2 klemmer som holder indre tie rod slutten boot. Den lille indre klippet er en klype klipp som du kan fjerne med fingrene. Den indre klemme krever et flatt hode for å angre klemmen.

3 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


De deler som skal skiftes ut. Jeg bestemte meg for å endre min ytre tie rod slutten også. Jeg brukte Lisle 45750 Indre tie rod end verktøy som koster ca $ 60 på amazon.com

4 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


Pass på at tie rod slutten verktøyet kommer med en 1 1/2 (38.4mm) kråker fot. Dette bør passe din indre tie rod slutten.

5 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


Monter kråker fot på den indre tie rod slutten

6 Hvordan endre Indre tie rod slutten på Audi A6 quattro


Skyv den indre tie rod end verktøy i og lås i kråker fot. Feste en skralle til den enden av verktøyet og slå mot klokken for å fjerne den indre trekkstang ende.

7 Du kan bruke den ytre klemmen av støvelen, men den indre store klemmen må byttes ut. Installasjonen er alt i revers, og du er ferdig!

Hint

  • Bilen vil mest sannsynlig trenger en justering på butikken (ca $ 90).