Hvordan endre Gear Oil i en CR250

Hvordan endre Gear Oil i en CR250


De sier at løpene er vunnet av mengden forberedelse du putter inn sykkelen før du treffer sporet. Forbereder motorsykkelen forhånd kan stave forskjellen i å se det rutete flagget eller en fryktet DNF. Et kritisk punkt i forberedelsesprosessen endrer din CR250R overførings - eller gear - olje, noe som bidrar til å beskytter girkasse og clutch fra påkjenninger i konkurranse cross ridning. Dette er en så viktig prosedyre som Honda anbefaler endring giroljen hver tredje løp for å redusere muligheten for en overføringsfeil mens du er på sporet.

Bruksanvisning

1 Start CR250R og forlot den på tomgang i to eller tre minutter å varme opp giroljen. Stopp motoren og plasser CR250R på et stativ for å holde den på et nivå posisjon. La oljen bosette og avkjøles litt i et minutt.

2 Skru av oljepåfyllingslokket fra toppen av koplingsdekselet på høyre side av motoren, rett foran kick-start spaken. Plasser en oljepanne under motoren.

3 Fjern drenerings bolten fra bunnen av motoren, ved hjelp av en 16 mm stikkontakt og en skralle. Fjern og kast knuse skive fra avløpet bolten, og tørk av avløp bolt tråder med en fille. La girolje renne fra motoren til oljestrømmen reduseres til en lys drypp.

4 Tørk av området rundt oljedreneringshull ren, Plasser en ny forelsket skive på avløpet bolten, så skru den inn i motoren for hånd. Stram bolten til 18 fot-pounds, med en momentnøkkel.

5 Fjern oljenivåkontroll bolt - den eneste bolt med en Phillips-type hode på clutch deksel - med en stjerneskrutrekker. Fyll overføringen med Honda GN-4 SAE 10W-40 motorolje til en liten mengde olje renner fra sjekken bolt hull mens sykkelen er i vater. Tørk sjekken hullet rent og skru sjekken bolten på plass. Stram bolten til 7 fot-pounds og skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.