Hvordan endre fargen på telefonen

Hvordan endre fargen på telefonen


Endre fargen på telefonen kan være en fin måte å tilpasse den, og gjør telefonen bedre gjenspeile din egen personlighet. De fleste telefon merker har frontplater som kan legges til telefonen for å endre fargen. Ingen spesielle tekniske kunnskaper eller verktøy er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Kjøp en ny deksel til telefonen. Disse kan kjøpes på nettet, fra nettsteder som Cellular Factory, Elite Extreme og Mobil Shop. Angi bestemt merke og type telefon du har for å sikre frontplaten passer.

2 Fjern den eksisterende frontplaten fra telefonen. Dette innebærer som regel å skyve frontplaten oppover, ved hjelp av hendene. Ved hjelp av verktøy vil skade frontplaten. Hvis kraften som kreves er for stor, er du mest sannsynlig å skyve i feil retning.

3 Plasser den nye frontplaten på telefonen ved å reversere fjerningen. Platen skal klikke på plass, og fargen på telefonen vil bli endret.

Hint

  • Du ønsker kanskje også å endre oppsettet på skjermen på telefonen, noe som kan gjøres via "Innstillinger" og "Profiler" -delen. Du vil vanligvis være i stand til å endre fargen på teksten på skjermen for å tillate det å utfylle fargen på frontplaten.