Hvordan endre fargen på en 2001 Lexus IS 300

Maleri en bil er en stor jobb, men å endre fargen på hele bilen er et veldig stort prosjekt. Endre fargen på en bil innebærer omfattende arbeid, fra å fjerne deler, forberede overflaten og males alt. En 2001 Lexus IS 300 har metallic eller perle maling, avhengig av nøyaktig den fargen. Dette innebærer en tretrinns malingssystem, som er langt vanskeligere å bruke enn en ett-trinns malingssystem. Endre fargen på en 2001 Lexus IS 300 tar dyktighet og erfaring.

Bruksanvisning

1 Fjern alle delene med maling rundt dem. Dette omfatter deler i motorrommet, siden motorrommet er malt for å matche utsiden av Lexus. Hvis IS 300 er svart eller hvit, og vil matche den nye fargen, er det greit å la det med mindre du vil at hele bilen for å være i samme farge. De fleste vil ikke se innsiden av motorrommet.

2 Åpne dørene og fjerne dørpanelene. De dørstokker er i samme farge som utsiden og må endres. Fjern tetningslister rundt døren og døråpningen. De dørstokker kan sees hver gang døren åpnes.

3 Åpne bagasjerommet og fjerne teppet materiale på koffertlokket. Også fjerne tetningslister rundt lokket og rundt toppen av stammen. Hvis bilen er svart eller hvit, eller en farge som kan koordinere med den nye farge, kan det på innsiden av stammen stå alene. Det vil bare bli sett når stammen er åpnet.

4 Sand hele bilen med en eksentersliper og 220 sandpapir. Sand ned til den opprinnelige primer eller til metallet på hver overflate som skal males. Det er greit å ha bare flekker av bart metall og kjedelig primer i andre.

5 Plasser automotive maskeringstape og papir over alle områder og deler av bilen som ikke vil bli malt. Dekk til vindusglass, dekk, felger, lys, krom, grill og nøkkelhullene.

6 Spray et moderat lag med primer over hele bilen. Hold sprøytepistolen seks til åtte inches fra overflaten av bilen. Flytt sprøyten til venstre og høyre, en tanke overlapp hvert slag. La primeren tørke i 30 minutter. Bruk 400 sandpapir til sand primer lett. Fukt sandpapir og holde den soaking mens sliping bilen. Dette jevner ut overflaten og forbereder den for maling. Skyll bilen og la det tørke.

7 Spray grunning av maling på overflaten, ved å bruke de samme teknikkene som brukes sprøyte med primeren. Påfør tre til fem strøk med maling, slik at fem minutter for hvert strøk tørke. Påfør perle eller metallic lakk på toppen av base farge strøk. Bruk mellom tre og åtte strøk med maling. La det tørke i 30 minutter. Legg tre til fem strøk med klarlakk maling og la det hele tørke i 24 timer før du håndterer overflaten.

Hint

  • Bruk en maling messe eller et godt ventilert område for å spraye maling.