Hvordan endre en Tivo harddisk

Hvordan endre en Tivo harddisk


Det er mulig å bytte ut harddisken i en TiVo med noen standard, hyllevare harddisken. Det kan være nødvendig å bytte ut harddisken i en TiVo digital video recorder hvis den opprinnelige stasjonen begynner å svikte, vil ikke starte eller svarer ikke. Bytte ut harddisken med en større stasjon er også en billig måte å øke antall timer med programmering av TiVo kan spille inn for senere visning, uten å måtte kjøpe en ny TiVo.

Bruksanvisning

InstantCake

1 Finn den nøyaktige modellnummeret på TiVo med harddisken blir erstattet.

2 Gå til DVRupgrade.com og gå til InstantCake siden.

3 Bestill InstantCake programvare for den spesifikke TiVo modell som har sin harddisk erstattet. Den InstantCake programvare, som er lisensiert av TiVo, vil bare fungere for den eksakte modellen den er designet for. Den InstantCake programvare kan kun kjøpes fra dvrupgrade.com som en digital nedlasting eller en fysisk CD.

4 Last ned programvaren og brenne InstantCake platen bildet til en tom CD. Hvis dette ikke er mulig, kan programvaren leveres på en CD i posten.

5 Vent til CD for å komme frem hvis en fysisk plate ble bestilt.

Fjern Hard Drive

6 Hvordan endre en Tivo harddisk

Trekk alltid elektroniske enheter før du åpner dem for å unngå elektrisk støt.

Koble TiVo digital video recorder.

7 Fjern den øverste casing av TiVo. Avhengig av hvilken modell som blir oppgradert, kan det være skruer på sidene og bunnen av enheten. Når skruene er fjernet, skal toppen av saken gli av lett. Hvis det er noen motstand, se etter skruer som kan ha vært savnet.

8 Finn harddisken og koble fra strøm- og datakabelen.

9 Skru alle skruene som holder harddisken på plass, og ta ut harddisken fra TiVo.

bruk InstantCake

10 Koble fra alle harddisker som er installert i datamaskinen.

11 Oppsett datamaskinen slik at CD-ROM-stasjonen er angitt som primær slave. Dette gjøres ved å endre jumperen på baksiden av CD-ROM-stasjonen. På baksiden av CD-ROM-stasjonen er det et sett med 6 pinner, konfigurert i to rader med tre pinner hver. Det er aa stykke plast genser koble en av radene av nålene. For å sette driv som primær slave, bruke en pinsett til å fjerne jumperen og erstatte den slik at den dekker de midterste to pinner. (Se den første linken under Ressurser for mer informasjon om riktig innstilling av jumper.)

12 Koble fra eventuelle andre CD- eller DVD-stasjoner som er koblet til datamaskinen.

1. 3 Konfigurere datamaskinen til å starte fra CD-ROM-stasjonen. Dette kan vanligvis gjøres ved å konfigurere datamaskinens BIOS-innstillinger. BIOS-innstillingene er vanligvis nås ved å trykke på en bestemt nøkkel når maskinen starter opp. På mange systemer standardnøkkelen er "Delete".

14 Koble den nye harddisken til datamaskinens andre IDE-grensesnitt. Bruke den samme prosessen som brukes til å konfigurere CD-ROM-stasjonen til slave master, sette jumperen på den nye harddisken til "master". Riktig rad med pinner for master Innstillingen kan være forskjellig avhengig av produsenten av harddisken, men master innstillingen er vanligvis merket som "MA". Hvis det ikke er noen etiketter for jumperpinnene, se harddiskens produsentens hjemmeside for mer informasjon om de riktige jumper innstillingene.

15 Koble strømkablene til harddisken og CD-ROM-stasjonen.

16 Boot maskinen, følg alle instruksjoner og instruksjoner som InstantCake programvare viser. Når prosessen er ferdig, slå av datamaskinen, koble den og ta ut harddisken.

Montering

17 Installer den nye harddisken inn i TiVo.

18 Koble strøm- og datakabelen til den nye harddisken.

19 Sett på TiVo casing, å være sikker på å erstatte alle skruene som ble fjernet under fjerning av den originale harddisken.

20 Slå TiVo på.

21 Etter at TiVo har startet opp, går du til systeminformasjon for å se den nye stasjonens kapasitet.

Hint

  • Husk å merke eventuelle advarsler eller feil vises mens InstantCake programvaren kjører.