Hvordan Endre en FTA mottaker

Hvordan Endre en FTA mottaker


Gratis-til-luft satellitt-mottakere får ukodet TV-programmer, slik at du kan se hundrevis av TV-stasjoner fra hele verden, gratis. For å endre stasjonene du mottar og programmerings innholdet som vises på skjermen, må du justere FTA BIN filer som du laster opp til mottakeren. Disse filene direkte instruere mottakeren om hva stasjoner å dekode og regionen i verden de kommer fra.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå over til nettsiden du kjøpte satellittutstyr fra. Her kan du finne tilgjengelige FTA bin filer for mottakeren.

2 Velg FTA plassering filene du ønsker å endre FTA mottaker med. Plasseringen justering er beskrevet ved siden av Bin filnedlasting.

3 Klikk på koblingen for nedlasting og vente på BIN filer å laste ned direkte til datamaskinen. Når på datamaskinen, høyreklikker du på filen og velg "Extract". Informasjonen laster ned til datamaskinen din som en zippet format, som du ikke kan laste opp til FTA mottaker. Når utvinning programmet laster, følg instruksjonene for å få de faktiske BIN filer.

4 Koble USB-flash-enheten i en USB-port på datamaskinen, og klikk deretter på "Start", "Computer" og dobbeltklikk på flash-stasjonen ikonet for å få tilgang til den flyttbare enheten. Klikk og dra de utpakkede BIN filer i det åpne vinduet, og deretter lukke vinduet, høyreklikker du på flash-ikonet og velg "Løs ut" fra rullegardinmenyen.

5 Koble flash-stasjonen fra datamaskinen og slå av FTA mottaker. Plugg flash-enheten i USB-porten på baksiden av enheten, og slå på utstyret, og de modifiserte Bin filer opplasting direkte til mottakeren. Når dette er fullført, er du i stand til å se satellitt-innholdet du endret mottaker for.