Hvordan endre en drivstoffilter på en 2000 Ford F-150 5,4 Motor

Hvordan endre en drivstoffilter på en 2000 Ford F-150 5,4 Motor


Drivstoff filtre er svært viktig for levetiden og ytelsen til drivstoffsystemet på 2000 Ford F-150 5.4L motor. Formålet med filteret er å stoppe enhver sediment i bensinen fra å nå de injektorer. Når filteret når sin kapasitet, vil det enten koble opp eller bare passere forurensninger videre til drivstoff sprøytebrukere. Hvis det plugger, vil motoren ikke lenger kjøre skikkelig og drivstofføkonomi vil stuper. Hvis det gjør at sedimentet å passere, vil injektorer slutt mislykkes.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og koble den negative batterikabelen fra batteriet for å hindre at bensinpumpen fra drift i løpet av filterskift.

2 Klatre under førersiden av F-150 og plassere oppsamlingspannen under drivstoffilteret. Filteret er i drivstoffledninger, på den venstre rammen rett under førersetet. Fjern filteret festestroppe bolt med socket sett.

3 Koble fra drivstoffledningen fra forsiden av filteret ved hjelp av drivstoffledningen frakoblingsverktøy. Du kan lirke den hvite klippet ut av slutten av drivstoffledningen med en hakke eller lomme skrutrekker, men klippet bryter lett, og bruker feil verktøy kan bryte den. Hvis klippet bryter, må du bytte hele drivstoffledning, som produsenten ikke selge klippene individuelt.

4 Trekk filteret ut av bakre drivstoffledningen og ta den ut av festestroppen. Sett det gamle filteret i oppsamlingspannen.

5 Plasser det nye filteret inn festestroppen. Pass på at strømningspilen sikter mot motoren og ikke drivstofftanken. Skyv den bakre drivstoffledningen på filterinngangen brystvorten. Koble frontdrivstoffledningen og skyv holdeklemmen tilbake på plass.

6 Sett drivstoffilteret festestroppen mutteren med socket sett og koble den negative batterikabelen til batteriet.

7 Vri tenningsnøkkelen til kjørestilling og vente ti sekunder før du starter motoren. Dette klargjør systemet og gjør at drivstoffpumpen for å bringe drivstoffet opp fra tanken, gjennom det nye filteret og inn i injektorene.

Hint

  • Arbeid aldri på eller rundt en drivstoffsystemet mens du røyker eller nær åpen ild.