Hvordan endre en bakre vindusvisker motor

En bakre vindusvisker motor er en enhet som gjør viskerarmen montering og viskerbladet på bakvinduet på noen biler. Den bakre vindusvisker er vanligvis brukt for å fjerne skitt og rusk av bakvinduet, men det er vanligvis ikke brukt så mye som en front vindusvisker motor. Over tid vil imidlertid ikke disse komponentene mislykkes på grunn av en kortslutning, eller fra motoren rett og slett brenne ut. Når motoren har sviktet, er det eneste du egentlig kan gjøre er å erstatte den. For å gjøre dette, du kommer til å trenge å vite hvordan du skal endre en bakre vindusvisker motor.

Bruksanvisning

1 Koble fra kabelen som går til den negative polen på bilens batteri. For å gjøre dette, løsne mutteren på kabelklemmen til klemmen er løs nok til å skyve kabelklemmen av den negative batteripolen.

2 Trekk viskerarmen bort fra den bakre frontruten til viskerarmen låses i en vertikal eller semi-vertikal stilling eller er vinkelrett på den bakre frontruten.

3 Fjern mutteren som holder viskerarmen enheten til bakre vindusvisker motor.

4 Trekk opp viskerarmen av viskermotorenheten.

5 Trekk den bakre vindusvisker motor plugg / sele.

6 Fjern skruene som holder den bakre vindusvisker motoren på innsiden av kjøretøyet ved bunnen av bakruten.

7 Trekk den bakre vindusvisker motor av.

8 Installer den nye viskermotor og sette viskermotor og arm forsamlingen tilbake på kjøretøyet ved å reversere de ferdige trinn.