Hvordan endre en 2000 Jeep Cherokee Belt

Hvordan endre en 2000 Jeep Cherokee Belt


2000 Jeep Cherokee bruker en enkelt, serpentin-type drivreim til å kjøre motor deler, slik som vannpumpe, dynamo, air-condition kompressor, servostyring pumpe og motor kjølevifte. Dette beltet må være i god stand, og riktig plassert rundt hver trinse, for motoren og tilbehør for å fungere skikkelig. Riktig beltestramming er også nødvendig. Bytte belte krever ingen spesialverktøy, og er en god jobb for hjem mekaniker.

Bruksanvisning

Sett på Serpentine Belt

1 Drei mutteren på beltestrammeren trinse, ved hjelp av riktig størrelse socket og skralle, for å løse opp spenninger fra beltet.

2 Finn belte-ruting illustrasjon klistremerke, under panseret. Hvis ingen klistremerke er til stede, gjøre oppmerksom på ruting av beltet. Slip beltet fremover, av hver trinse, og ta den ut av bilen.

3 Slip den nye beltet over kjølevifte, og plasser den rundt hver trinse. Sjekk under panseret klistremerke, hvis tilgjengelig, for å verifisere at beltet er riktig rutet rundt hver trinse. Snu strammer skivene bolt, å påføre spenning på beltet; men, bare nok til at det holder seg på plass. Sjekk belteføring over hver trinse for å bekrefte at beltet er justert skikkelig på plass i trinse sporene

4 Vri beltestrammeren skivene bolt, for å stramme beltet.

Hint

  • Aldri omgå en motor i drift, mens bruk løstsittende klær, langt hår eller smykker. Roterende deler kan ta løse gjenstander og forårsake alvorlige skader.