Hvordan endre drivhjulet på 1986 Honda 125

Hvordan endre drivhjulet på 1986 Honda 125


En 1986 Honda CR 125 er en to-takts 124 cc cross dirt bike. Drivhjulet på sykkelen er kjedehjulet som er forbundet med transmisjonen på venstre side av motoren. Drivhjulet overfører kraften fra motoren til bakhjulet tannhjulet, som driver bakhjulet og driver sykkelen. Drivtannhjulet er forbundet med transmisjonen av en mutter, og er i fri sikt på siden av motoren.

Bruksanvisning

1 Hev hele rammen av bakken med en motorsykkel jack. Fjern den bakre hjulenes akselmutteren på den side av svingarmen med en tang. Mutteren er på enden av svingarmen på det punktet der bakhjulet er forbundet med svingarmen, i fri sikt.

2 Skyv CR bakre dekk mot motoren for å gi slakk i kjedet. Fjern kjedet fra drivhjulet. Stasjonen kjeden brytes rundt piggene på kjedet og du kan bare trekke den av tannhjulet.

3 Ta av 1/2 tommers mutter fra sentrum av drivhjulet ved hjelp av en skralle og socket. Mutteren må slås mot klokken. Når mutteren er fjernet, så kan du dra drivhjulet av overføringen.

4 Plasser den nye drivhjulet på overføring og erstatte den mutteren. Trekk til mutteren til den er tett festet til overføring.

5 Plasser kjedet på den nye tannhjulet og presse bakhjulet bort fra motoren for å stramme kjedet. Sett på akselmutteren og stram den til den sitter godt. Senk CR 125 til bakken.