Hvordan endre bremseklossene på en 1998 Civic

1998 Honda Civic, som er kjent for sin holdbarhet og lang levetid, gjennomgår normal slitasje akkurat som alle andre bilen. En av de viktigste komponentene som slites ned er bremsekloss, som gir bilen sin evne til å bremse ned og stoppe. Når bremseklossene har en tykkelse på 1/4-tommers eller mindre, må du erstatte dem. Disse trinnene gjelder for det fremre og bakre bremseklosser. Du kan utføre denne reparasjonen i ditt eget hjem, sparer du en tur til en mechanic's butikk.

Bruksanvisning

1 Hev bilen med en jekk; når den er hevet, plassere en jack stå under midten av understellet for å holde det trygt. Bruk en lug mutter skiftenøkkel for å fjerne slepe nøtter (alltid løsne slepe nøtter i en krysser mønster) og ta av hjulet.

2 Finn bremsekalippernes monteringsbraketten på bremsen rotoren. Det vil være to boltene som holder bøylen på festebraketten. Bruk en pipenøkkel til å fjerne bunn bolten først, deretter den øvre bolten. Når du har fjernet caliper bolter, vil bøylen henge ut rotoren. Bruk et stykke wire å knytte caliper til fjærene slik at den ikke kommer i veien i følgende trinn. (Merk at caliper stempel vil løsne fra caliper under dette trinnet.)

3 Finn pinnen som holder bremsekloss festet til rotoren. Bruk en pipenøkkel til å skru pinnen, som vil tillate deg å trekk bremsekloss ut fra rotoren.

4 Re-koble caliper stempel til caliper. Stempelet vil løsne fra bøylen når du fjerner bøylen fra festebraketten; stempelet må re-tilkoblet før du installerer de nye bremseklosser. På forhjulene på bilen, må du bruke en C-klemme for å skyve bøylen stempelet tilbake til caliper; på bakhjulene, bruk en flat meisel.

5 Installer den nye bremsekloss over rotoren - når du skyver den nye bremsekloss på plass, sørg for å skru pinnen tilbake i å holde bremsekloss sikker.

6 Re-feste boltene som fester caliper til caliper festebraketten og deretter sette hjulet tilbake på forsamlingen. Fest hjulet til forsamlingen med slepe nøtter og fjern deretter støtten og senk jack, og bringer bilen tilbake på flat mark.