Hvordan Endre baklys på en 1991 Honda Accord

Hvordan Endre baklys på en 1991 Honda Accord


Du kan endre baklykter på din Accord i din egen garasje, ved hjelp av noen enkle verktøy. Baklyktene på bilen er spesielt utviklet for å fungere for en forhåndsbestemt tid (vanligvis to år før en eller begge av dem blir defekt). Skader på baklyktene oppstår oftest fra en vannlekkasje i bagasjerommet området. Røff veiforhold, slik som grusveier, kan kontinuerlig jar og riste baklykter, forårsaker dem til å brenne ut, så vel. Endre baklys på Accord vil kreve tilgang til stammen området. Lysene er plassert under den lille plassen tilgangspanelet på begge sider av lisensen plate veggen. Reparasjonen skal ta 30 minutter eller mindre for å fullføre.

Bruksanvisning

Fjerne Driver "Side baklys

1 Pop stammen av Accord. Skyv alt i bagasjerommet mot baksetet veggen, slik at du har tilstrekkelig plass til å arbeide.

2 Skyv de to låsetappene på døren tilgangspanelet oppover. Hvis tappene er vanskelig å løfte forsiktig bruke en flat skrutrekker til pop fanene opp. Gjør dette nøye, så fanene er laget av plast, og dermed kan lett bli skadet.

3 Ta av tilgangspanelet ved å trekke den utover og bort fra sin posisjon på lisensen plate veggen. Sett panelet på siden av arbeidet ditt område.

4 Identifiser halen lys på linsen belysning forsamlingen. Det vil være det eneste lys holdes i stilling ved hjelp av en enkelt skrue Philips.

5 Fjern halen lys festeskruen med en stjerneskrutrekker. Sett skruen i lommen for sikker oppbevaring. Forsiktig lette halen lys socket ut av sin stilling, inntil den eksponeres innenfor stammen området. Hold kontakten i den ene hånden, og med den andre hånden fjerne pæren ved å trekke den rett ut av kontakten. Ikke slå eller vri pære fordi du vil risikere å bryte det ned i sokkelen og muligens kutte hånden.

Installere baklys

6 Sjekk tallene på nye baklys emballasje før du åpner den for å sørge for at du har riktig erstatning pære. The Accord krever erstatning halen lyspære modell 43 / 3CP. Ta på deg gummihansker og inspisere den nye baklys er filament innen pære. Det bør være koblet til begge sider av kontaktene inne i pæren. Sammenligne den gamle lyspæren med den nye å sørge for at kontakten ender på bunnen av pære er like.

7 Plasser en hår-linje vulst av det dielektriske fett på metallkontaktene, på begge sider av pæren. Dette er den delen av pære som går inn i stikkontakten. Ikke under noen omstendigheter, få fett på glasset på pæren. Hvis fettet blir på noen del av andre enn kontaktene pære, må du starte på nytt med en ny pære.

8 plugg nøye pæren tilbake i sokkelen. Forsiktig kontakten tilbake i sin posisjon på belysningen forsamlingen. Returner festeskruen og sikre kontakten på plass.

9 Installer tilgangspanelet tilbake over belysningen forsamlingen. Du må sette toppen av panelet først, etterfulgt av bunnen. Skyv de to låsetapper ned for å sikre tilgangspanelet. Slå på baklykter makt til å teste din reparasjon. Følg den nøyaktige fremgangsmåten i de forrige trinnene for å erstatte halen lys på passasjersiden.