Hvordan du viser Apps & iPhone kategorier

Hvordan du viser Apps & iPhone kategorier


Apples iPhone er en mobiltelefon med en berøringsfølsom skjerm, og den kommer med en rekke programmer som allerede er installert, som en bruker kan deaktivere og skjule for å hindre deres bruk. Du kan også deaktivere innholdskategorier, slik at de ikke kan lastes ned, slik som musikk som inneholder eksplisitt språk, eller filmer med en "R" rating. Du kan enkelt "unhide" apps og innholdskategorier på din iPhone med et par trykk på skjermen på enheten.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på din iPhone.

2 Trykk på "Settings" ikonet på startskjermen.

3 Trykk på Generelt.

4 Tap Begrensninger.

5 Skriv inn Restriksjoner passordet ved ledeteksten. En liste over programmer og innholdskategorier vises.

6 Trykk på On / Off alternativ ved siden av navnet på en app som du ønsker å unhide, som for eksempel nettleseren Safari, YouTube eller Facetime videokonferanser app, for å sette den til "på". Appen er nå aktivert, og symbolet vises igjen på iPhone hjem-skjermen.

7 Trykk på et objekt i tillatt Innhold delen hvis du ønsker å unhide kategorier. For eksempel på musikk og podcaster, og deretter trykke på Explicit muligheten til å sette den til "på", eller trykke på filmer og klikker på navnet til en vurdering for å aktivere den. Du kan også klikke Tillat Alle filmer for å muliggjøre og vise alle film kategorier. Nå når du bla gjennom og søke etter musikk i Apples iTunes Store, vil du kunne få tilgang til materiale som faller inn under disse kategoriene.

8 Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til iPhone startskjerm. Trykk på "iTunes" -ikonet for å få tilgang til Apples iTunes Store for å bla og søke etter materiale som faller i kategoriene du har bare unhidden.