Hvordan du flytter programmer fra DVR til datamaskin

Hvordan du flytter programmer fra DVR til datamaskin


Tivo DVR er et flott verktøy for å ta opp programmer du kan se på et annet tidspunkt, men du kan også se dine TV-programmer på ethvert sted ved å overføre dem fra Tivo til datamaskinen. Denne overføringen kan du se dine favorittprogrammer i komforten av ditt skrivebord eller rom. Med Roxio Video Capture USB, kan du enkelt overføre programmer fra din DVR. Når du har overført DVR videoopptakene til datamaskinen, kan du deretter se dem der, eller overføre dem tilbake til en annen enhet, for eksempel en iPod.

Bruksanvisning

1 Fest video kabel endene av Roxio Video Capture & Konverter USB til din Tivo og USB-enden til datamaskinen. Et ikon vises i skrivebordet varsle deg om at en tilkobling er opprettet. Denne tilkoblingen gir datamaskinen til å ta opp video fra Tivo, slik at du kan overføre programmer til datamaskinen.

2 Kontroller at du har nok plass på din datamaskin. En DVR video i HD kan ta omtrent seks ganger så stort som vanlig video. Roxio anbefaler å ha 3 GB for installasjonsprosessen. Du må kanskje mer, avhengig av størrelsen på videoen. Plan om å ha 10 GB gratis.

3 Installer Tivo Desktop eller annen tredjeparts DVR-programvaren. Tivo Desktop er et program tilgjengelig på Tivo.com som lar deg overføre opptak fra en DVR til en TV. Gi nødvendig pålogging til Tivo Desktop-funksjoner. Start programmet etter installasjon.

4 View viser fra din Tivo i Spilles nå-listen i Tivo Desktop. Start programmet og velg "Pick Recordings overføre", velg deretter innspillingen å overføre. Klikk "Start Transfer" for å starte prosessen. Dette kan ta en stund, avhengig av størrelsen på videoen og spesifikasjonene til datamaskinen.

5 Se etter videoen i datamaskinen ved å søke etter tittelen på opptaket. Når du har funnet videoene dine, kan du spille dem på Tivo Desktop programvaren selv. Hvis du ønsker å brenne dem på en DVD eller overføre dem til iPod, må du Roxio Creator, som er tilgjengelig på elektroniske butikker for mellom $ 99 og 130.

Hint

  • Du kan klikke "Transfer Status" under overføringen for å lære mer om statusen for overføring, for eksempel et notat som sier at overføringen er fortsatt fremgang og varigheten av nedlastingen.
  • Innspillinger med en rød sirkel og slash er beskyttet, og du kan ikke overføre disse på grunn av opphavsrettslige restriksjoner.