Hvordan du flytter over for Stoppet utrykningskjøretøy i Virginia

Hvordan du flytter over for Stoppet utrykningskjøretøy i Virginia


Biltur! Du hoppe i bilen, ta Cross Bronx til George Washington Bridge, og snart du er på vei sørover for Florida på I-95. Ingenting kunne vært enklere. Men det er en kompleksitet som mange sjåfører overse: på vei til Florida, vil du være passerer gjennom stater med noen ganger forskjellige regler av veien. Når en slik regel er "Move Over" regelen, eller når og hvordan du flytter over for stoppet utrykningskjøretøyer. Hvis du skal kjøre i eller gjennom Virginia i fremtiden, må du vite hvordan du skal gå over.

Bruksanvisning

1 Merk utvidelsen 1. juli 2010, av Virginias "Move Over" lov til å omfatte arbeids kjøretøyer. En viktig del av å vite hvordan man skal bevege seg over er å vite når man skal bevege seg over.

2 Husk å flytte over i Virginia for stoppet statlige politiets biler, samt - i henhold til Virginia State Police - stoppet "tauing, bilist assistanse, reparasjon og motorveien vedlikehold biler viser rav-farget blinkende lys."

3 Husk at for å flytte over i Virginia, må du flytte til et kjørefelt som ikke er ved siden av (ved siden av) legevakten eller andre kjøretøy. Andre stater forskjellig. For eksempel krever Wyoming drivere for å flytte til kjørefelt som er lengst fra stoppet bilen.

4 Se i din side- og bakspeil for trafikk bak deg før du går over.

5 Slå på bilens venstre blinklys hvis stoppet bilen ligger på høyre side, og du må gå til venstre. Slå på bilens høyre blinklys hvis stoppet bilen er på venstre side, og du må gå til høyre.

6 Se over venstre skulder raskt for å finne ut om det er kjøretøy i blindsonen før du flytter til venstre. Se over høyre skulder raskt for å finne ut om det er kjøretøy i blindsonen før du flytter til høyre.

7 Styr din bil venstre inn i en lane ikke ved siden av en stoppet bilen på høyre; styre bilen rett inn i et kjørefelt ikke ved siden av en stoppet bilen på venstre side. Virginia krever bare at du flytter bilen minst ett kjørefelt i avstand fra stoppet bilen.

8 Tregere hvis du ikke kan trygt flytte inn i et tilstøtende kjørefelt før den når stoppet utrykningskjøretøy.