Hvordan du bytter Frontfanger av en Grand Cherokee Laredo

Hvordan du bytter Frontfanger av en Grand Cherokee Laredo


Den fremre støtfanger av Jeep Grand Cherokee Laredo bruker samme design som Jeep Grand Cherokee og er sikret med skruer og plast festene. Den fremre støtfanger på Laredo er en lett plast konseptet som passer over kjøretøyets ramme. Fjerne og sette på plass frontfangeren er en jobb som du kan fullføre i omtrent en time. Du kan spare tid og penger ved å erstatte den fremre støtfanger selv.

Bruksanvisning

Ta av Frontfanger

1 Fjern de tre Phillips skruene på toppen av Jeep Grand Cherokee Laredo frontfanger fra kjøretøyets ramme.

2 Løsne de tre snap-in festene på bunnen av støtfangeren ved å lirke nederst på støtfangeren bort fra bilen rammen forsiktig med en skrutrekker.

3 Fjern de tre midtseksjon snap-in festene som fester støtfangeren på bilen rammen av nysgjerrige festene bort fra rammen med skrutrekker. De tre festene er like under grillen på toppen av instrumentpanelet.

4 Løft fremre støtfanger av bilen, og sette den ut av veien.

Installer Frontfanger

5 Plasser den nye støtfangeren foran på plass på Jeep Grand Cherokee Laredo, og fest den øvre av støtfangeren med de tre Phillips skruene.

6 Koble de tre midtseksjon snap-in festene på den nye støtfangeren på bilen rammen rett under grillen.

7 Fest hurtig-i festene på bunnen av ny radiator til Laredo kjøretøyets ramme.

Hint

  • Sett alltid på parkeringsbremsen av Grand Cherokee Laredo å hindre at bilen beveger seg mens du bytter ut den fremre støtfanger.