Hvordan du bytter Front Window Washer Dyse på en 2002 Honda CRV

2002 modell år markerte den første redesign av Hondas kompakte SUV, CR-V. Dette redesign gjort CR-V kropp rundere og ga den en mer elegant utseende. 2002 CR-V kom utstyrt med avanserte funksjoner for en liten SUV, for eksempel cruise control, air-condition, AM-FM-CD stereoanlegg, elektriske vindusheiser og intermitterende vindusviskere. Spylervæske spray gjennom to hette monterte dyser bidratt til å holde frontruten ren på farten. Over tid, kan støv, voks og annet rusk tette disse dyser til et punkt at erstatning er det eneste alternativet.

Bruksanvisning

1 Åpne CR-V hette og finn spylervæskeslanger kjører over undersiden av panseret. Trace slangen til du finner den mislykkede vaskemaskin dyse.

2 Trekk slangen fra munnstykket med en liten vridning bevegelse.

3 Trykk på låsetappene på under-panseret del av vaskemaskin dyse og presse munnstykket oppover for å frigjøre det fra panseret. Senk panseret og trekk munnstykket helt ut av panseret.

4 Linje den nye munnstykket opp med hull i panseret med sprøyta åpningen vendt mot frontruten. Trykk munnstykket ned til den smekker på plass.

5 Åpne CR-V hette og trykk på frontruten vaskemaskin slangen tilbake i under-panseret side av munnstykket. Lukk CR-V hette.