Hvordan du bytter Coil i en 1997 Chevrolet lastebil

Spolen på en 1997 Chevrolet lastebil er en del av tenningssystemet, og sender en gnist til distributøren. Hvis spolen på motoren slukkes og tenningen vil ikke fungere ordentlig, og lastebilen vil ikke kjøre. For å løse dette problemet, må spolen først fjernes fra motoren, og deretter en ny installert på sin plass. Dette bør ta rundt en time å gjøre.

Bruksanvisning

1 Åpne opp panseret. Ta av luftfilter på motoren ved å fjerne vingemutter på toppen og trekke forsamlingen ut av motoren.

2 Finn tennspolen, som er på passasjersiden av motoren, mot distributøren. Trekk av tennings coil ledningen ved hjelp av en vridende bevegelse, og koble ledningene til coil. Unbolt tennspolen braketten fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, så ta det bort fra motoren.

3 Fjern nagler som holder tennspolen på braketten med drill og metall borekroner. Ta av coilen og kast den. Bolt utskifting tennspolen til braketten med boltene i settet og 3/8-inch skralle og socket.

4 Bolt braketten på motoren og koble ledningene til coil. Skyv coil ledningen på erstatning polen før det gjør en pop, indikerer det er låst på plass. Sett på luftfilteret ved hjelp av fabrikken vingemutter.