Hvordan du bytter CD-spiller 5070 i en Isuzu Rodeo

Den Isuzu Rodeo kom med enten en kassettspiller, CD-spiller eller CD-skifter. Premien radio modell 5070 var en in-dash, seks-platers veksler og AM / FM combo enhet. Hvis platen veksler har sluttet å virke, vil du ønsker å erstatte den med en ny. Ideelt sett skal du bruke en erstatning Isuzu fabrikk radio for å gjøre installasjonen enkel. Prosessen er den samme for Isuzu Rodeo og Honda Passport, som kjøretøyene delte mange komponenter.

Bruksanvisning

1 Løsne den negative batterikabelen mutteren med tang, og hekt deretter kabelen fra batteriet for å isolere det og hindre støt.

2 Åpne askebegeret under radioen. Ta tak i metallrommet inne i askebeger og løft den ut med fingrene. Under metallrommet, finner du en liten Phillips skrue. Fjern det, og skyv askebegeret ut.

3 Ta tak i nedre kant av radio surround panel. Trekk kraftig for å løsne den nedre halvdelen av panelet, og deretter dra vekk den øverste delen for å fjerne den fra dashbordet. Panelet er festet ved hjelp av enkle nagler på den andre siden.

4 Fjern de to Phillips skruer fra hver side av CD-spilleren. Dra den ut og koble de to tilkoblinger fra baksiden. Jo større man er ledningsnettet. Jo mindre man er antennekabelen.

5 Plugg antennekabelen inn i den nye CD-spiller, og deretter koble til ledningsnettet. Hvis du ikke installerer en Isuzu fabrikk radio, må du referere til de spesifikke instruksjonene som fulgte med ettermarkedet radioen for å koble enheten til Rodeo.

6 Skyv den nye CD-spilleren inn i dashbordet og fest den med de fire Phillips skruene.

7 Plasser radio surround panel tilbake mot festet. Skyv den øverste godt å knipse de beste nagler i og skyv bunnen i.

8 Delvis setter askebeger og deretter sette inn og stramme Phillips skrue. Plasser metallrommet inne i askebeger. Lukk askebeger.

9 Fest den negative kabelen til batteriet. Trekk til mutteren. Test den nye CD-spilleren.