Hvordan du bytter Blackberry Trackball

For mange Blackberry smartphones, er styrekulen en viktig komponent av inngangssystemet. Du blar, merker og velger med en Blackberry styrekulen. Med tung bruk eller slippe håndsettet, kan du skade overflaten på styrekulen, noe som gjør det vanskeligere å bruke. Du kan finne en ny del på nesten hvilken som helst mobiltelefon deler forhandler eller på nettet og sett på styrekulen selv.

Bruksanvisning

1 Slå av Blackberry-smarttelefonen og fjerne alle strømkilder, inkludert batteri, av sikkerhetsmessige grunner.

2 Lirk av ringen som holder styr ballen på plass på Blackberry-håndsett. Plasser håndflaten over kulen rommet og snu den opp ned, slippe styrekulen i din hånd.

3 Sett erstatning track ball inn i kupeen. Linje opp kategoriene i ringen over de tilsvarende hullene i kupeen. Trykk ringen tilbake på plass med en fast, men lett trykk.

Hint

  • Ikke bytt ut Blackberry styrekulen før du sjekker håndsettet garantibetingelsene. Demontering noen del av telefonen kan gjøre garantien ugyldig.
  • Avhengig av modell av Blackberry, kan denne prosessen variere. Kontakt Blackberry-støtte eller mobilselskapet for å få informasjon om din spesifikke Blackberry-modellen.