Hvordan du bytter AC Kompressor i bilen

De fleste biler bruker et belte drevet kompressor for å sirkulere freon gjennom et klimaanlegg. Dette freon kjølemiddel blir brukt til å senke temperaturen av en kondensator, som har en vifte som blåser luft inn i kabinen. Kompressoren kan slites ut og mislykkes, og vil kreve erstatning. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan erstatte en kompressor i de fleste biler i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Har klimaanlegget evakuert fra alle freon kjølevæske av en garasje eller oljeskift sentrum. (De vil vanligvis gjøre dette gratis ved hjelp av profesjonell vakuum utstyr, fordi de får refundert for hvert pund.) Ikke vent freon i atmosfæren.

2 Koble fra batteriet ved å slå den positive terminalen bolten mot klokken. Lagrer terminalen vekk fra batteriet.

3 Koble ledningsnettet fra kompressoren ved å trekke til adapteret fra kompressorens blad terminal.

4 Kople freon linjer i kompressoren bruker linjen nøkkel til å skru dem mot klokken.

5 Fjern beltet enten ved å trykke på trinsehjulet arm og ved hjelp av slakk for å skyve beltet fra tomgangshjulet (serpentin), eller ved å løsne regulerings kompressorens og montere bolter og ved hjelp av slakk for å fjerne remmen (enkel beltesystem).

6 Bytt ut kompressoren ved å slå alle festeboltene mot klokken, mens du holder skruehodet eller mutteren med en pipenøkkel. Skyv boltene fra fjellet, og kompressoren vil komme ut. Plasser en ny kompressor på fjellet og skyv på festeboltene gjennom monteringsarmen hull. Fest kompressoren ved å stramme skruene med klokken. Hvis du bruker en serpentine belte system, stramme alle bolter fast; ved bruk av et enkelt belte system, lar boltene litt løst for justering.

7 Koble til freon linjene ved å skru boltene klokken, deretter kobler beltet til skivene hjulet ved å pakke den rundt hjulet og bruke justeringsbolten eller Trinsehjulet arm å stramme beltet til riktig spenning. Koble ledningsnettet adapteret. Koble til batteriets plusspol.

8 Har freon lades på en profesjonell butikk, eller lade den med et hjem kit.

Hint

  • Sjekk A / C systemet sikringer før du utfører denne prosedyren.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider med freon - det kan fryse på sekunder.