Hvordan digital telefon service arbeid?

Hvordan digital telefon service arbeid?


Digital telefon service, mer kjent som Voice over Internet Protocol eller VoIP, bruker Internett til å overføre telefonsamtaler. Dette skiller seg fra analoge telefontjenester, som bruker telefonlinjer. VoIP slår en digital tilkobling til et analogt signal når den kobles til sluttbrukeren. Folk som bruker digitale telefontjenester vanligvis har en bredbåndstilkobling, som sender pakker med data raskt nok for å sikre signalkvaliteten.

Egenskaper

Digital telefontjeneste kan bruke en datamaskin og et modem, som sender et digitalt signal til en telefon eller en annen datamaskin. Disse signalene blir sendt ut ved hjelp av Internet-protokollen, som sender pakker med digital informasjon til og fra begge parter. Den samme protokollen brukes til å overføre data mellom datamaskinen og vertsserver, når du surfer på Internett. Telefoner kan bruke en telefon adapter, som forbinder en Internett-ruter til din eksisterende telefon.

typer

Det er to hovedtyper av digitale telefontjenester. En bruker en telefon adapter med en vanlig telefon, og den andre bruker datamaskinen. Skype er en dataprogram som gjør at direkte samtaler mellom to PC-brukere som bruker webkameraer eller hodetelefoner for å kommunisere. VoIP-selskaper, for eksempel Vonage, har en telefon adapter, med den ene enden plugge inn din bredbåndsruter og den andre er koblet til telefonen, for å få kontakt med andre analoge eller digitale telefoner.

fordeler

Mens tradisjonelle telefonen tjenesteleverandører kan ta betalt ekstra for funksjoner som trepartssamtale, samtale venter eller ringer identifikasjon, er mange av disse tjenestene tilbys uten ekstra kostnad med digitale telefontjenester. Internasjonale telefonsamtaler kan bli dyrt med analoge signaler, men digitale telefontjenester sender signalet over Internett billig. I tillegg kan personer med en Internett-tilkobling ikke trenger en vanlig telefon, fordi de kan gjøre sine samtaler på nettet.

betraktninger

De kostnadsbesparelser for bruk av digitale telefontjenester i stedet for den tradisjonelle analoge telefontjenester kan være betydelige. Per juli 2010, Vonage tilbyr Vonage Verden plan for $ 25,99 i måneden i USA, som gir ubegrenset lokale og lang avstand ringer til 60 forskjellige land. Gratis katalogtjenester, er adapter og aktivering inkludert. Samtidig, Skype tilbyr ubegrenset ringer til analoge telefoner for 2,1 cent per minutt over hele verden, med abonnement prising enda lavere. Andre Skype-brukere kan kommunisere ved bruk av webkamera for gratis.

Advarsel

Mens VoIP kan gi betydelige kostnadsbesparelser når du gjør langdistanse samtaler, er det noen ulemper med å bruke denne tjenesten. Hvis Internett-forbindelsen går ut eller du lider et strømbrudd, vil digitale telefontjenester ikke fungerer. I tillegg kan nødetatene være vanskelig å få tilgang dersom VoIP-operatøren ikke tilbyr 911 assistanse. Siden telefonen signalet overføres digitalt, kan samtalene bli snappet opp av en tredjepart, heve bekymringer for personvernet.