Hvordan Clean Indre Fender Wells

Mange bileiere kan overse et område av bilen som kan bli skitne og bør renses for å opprettholde utseendet og integriteten av kjøretøyet: hjulbrønnene. Dette er den indre delen av fender, og det kan bli dekket med smuss og skitt. Om vinteren kan hjulet brønner bli belagt i veisalt, som kan begynne å rust hjulbrønnene, som kan føre til en kostbar reparasjon. Det er mulig å rengjøre en hjulbrønn hjemme uten behov for kostbare verktøy.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen i et skyggefullt område og la den avkjøles. Rengjøring av bilen når det er varmt, kan det føre til skade på området rundt hjulbrønnene.

2 Spray innsiden av hjulbrønnene og området utenfor bilen rundt hjulet brønner med vann fra en hageslange med en høytrykks hageslange dyse. Dette vil rense skitt og rusk fra innsiden av hjulbrønnen og beskytte maling jobb fra kjemikalier som brukes til å rense området.

3 Spray overflaten av hjulet brønner med en kjemisk renere som er spesielt formulert for å rense dette området. Disse kjemiske rengjøringsmidler kan bli funnet på mange automotive forsyne butikkene.

4 Iført gummihansker, arbeide renere inn i hjulbrønnene med en svamp.

5 La renere å sitte i 5 til 10 minutter.

6 Spray hjulbrønnene og omkringliggende malte områder av bilen med hageslangen. Dette vil fjerne noen renere brukt og eventuelle gjenværende smuss og skitt.